کهگیلویه و بویراحمد؛
ضرورت سهیم شدن صنعت حلال در گردش مالی ۲ هزار میلیارد دلاری
مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی بهداشتی آرایشی و حلال سازمان ملی استاندارد گفت:گردش اقتصادی ۲ هزار میلیارد دلاری سهیم شدن صنعت حلال کشور را ضروری کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی بهداشتی آرایشی و حلال سازمان ملی استاندارد در آئین تجلیل از برترینهای استاندارد در حوزههای کنترل کیفیت و تولید در یاسوج با بیان این خبر گفت:در صورت به دست آوردن ۵ درصد از سهم صنعت حلال وابستگی کشور به درآمد حاصله از فروش نفت به شکل چشمگیری کاهش مییابد. آقای امینی، هدایت و سیاست گذاری نظام ملی استاندارد را نیازمند جایگزینی قانون توسعه و تقویت مدیریت دانست و افزود:این قانون بر مبنای تولید درون گرا و برون نگر با انگیزهی رقابت در عرصهی بین المللی مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه استاندارد سازی آمیخته شدن با مرزهای علم برای ورود به انقلاب چهارم صنعتی را فراهم کرده است اضافه کرد:استاندارد در کشور باید خود را برای ورود به دورهی چهارم انقلاب صنعتی با تغییرات ساختاری ایجاد شده در جهان هماهنگ کند.
امینی با بیان اینکه تاکنون پوشش استاندارد برای ۳۱ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در حال انجام است افزود:در برنامهی ششم توسعه با تاکید بر تقویت نظام استاندارد پوشش استاندارد برای همهی تولیدات هم مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی بهداشتی آرایشی و حلال سازمان ملی استاندارد از اجرای طرحی برای یکپارچه سازی مواد غذایی خبر داد و گفت:در این طرح اعمال سیاستهای غذایی برای کاهش مواد قندی، چربی و نمک لحاظ شده است.
امینی افزود:ایران موفق شد به جمع ۱۶ کشور عضو سازمان بین المللی استاندارد بپیوندند.
گوهرگانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هم گفت:بهبود ارتقاء کیفیت با تخریب رقبا امکان پذیر نیست و تولید کنندگان باید با رعایت اصول استاندارد سازی برای به دست گرفتن بازار و جلب رضایت مشتری تلاش کنند.
در این آئین با اهداء لوح سپاس از برترینهای کنترل کیفیت و تولید کنندگان استان تجلیل شد.