۵ کارگاه سنتی در بستک در حال شیره پزی از خرما هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر جهاد کشاورزی بستک گفت: شیره پزی خرما از مهرماه آغاز میشود و تا پایان آذرماه ادامه دارد. از ارقام مرزبان، پیبا، زامردان و شاهانی در شیره پزی استفاده میشود. عادل خورشیدی پیش بینی کرد بیش از ۱۰۰ تن شیره خرما دراین کارگاهها تولید شود. وی گفت: مهمترین مصرف شیره خرما در بسته بندی خرما است که خرماها را با شیره و ادویههای معطر مخلوط کرده و در ظروفی با اندازهها و وزنهای مختلف بسته بندی میکنند. سطح زیرکشت نخلستانهای بستک هزار و ۸۶۰ هکتار با برداشت سالانه ۵ هزار تن است.