عضو فراکسیون جوانان مجلس
دور زدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان، ممنوع
عضو فراکسیون جوانان مجلس: مجلس کنونی اجازه دور زدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان را نمیدهد و استفساریه نیز به نتیجه نمیرسد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، سید احسان قاضی زاده هاشمی در حاشیه نشست علنی امروز مجلس با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش شهردار تهران برای تغییر قانون منع به کارگیری بازنشستگان گفت: متاسفانه دوستان و برخی نمایندگان به دنبال استفساریه یا طرح دوفوریتی در این زمینه هستند.
نماینده مردم فریمان، سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس افزود: استفساریه یا طرح دوفوریتی برای طرح و به نتیجه رسیدن به 140 امضا نیاز دارد که چنین امری در مجلس کنونی اتفاق نخواهد افتاد؛ بیش از 196 رأی موافق به طرح مذکور داده شده است و قطعاً اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: از دوستان می خواهم داوطلبانه از چنین اقداماتی دست بردارند، زیرا این اقدامات اثری ندارد. این وهم است که برخی برای یک یا چند نفر تمایل داشته باشند قانون را با یک استفساریه دور بزنند.
عضو فراکسیون جوانان مجلس تصریح کرد: شهردار تهران برخی نمایندگان را شب گذشته در اتاق کار خود جمع کرده است تا با تماس با سایر نمایندگان، آنها را به موافقت با استفساریه منع بکارگیری بازنشستگان ترغیب کنند.
وی گفت: متاسفانه این کار ، اتفاق بسیار بدی بود، مجلس و فضای آن بر موضع گیری های قبلی خود ایستاده است، دوستان به قانون احترام بگذارند و برای تغییر آن به نمایندگان مجلس این چنین فشار نیاورند.
اعلام موجودیت فراکسیون فضای مجازی مجلس
رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی از شکل گیری این فراکسیون با مشارکت 71 نفر از نمایندگان فراکسیون های مختلف مجلس خبر داد.
سیداحسان قاضی زاده هاشمی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این فراکسیون تحت عنوان فضای مجازی ذیل کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است اما 71 نفر از نمایندگان مجلس که از اعضای کمیسیون های مختلف مجلس هستند در این فراکسیون عضویت دارند.
وی با اشاره به ضرورت شکل گیری این فراکسیون در فضای رسانه ای و اطلاع رسانی کنونی کشور گفت: درحال حاضر خلای وجود یک فراکسیون همه جانبه نگر در عرصه اطلاع رسانی در فضای مجازی احساس می شود و این فراکسیون در ارتباطی تنگاتنگ با شورای عالی فضای مجازی برای حضور جدی در حوزه تقنینی فضای مجازی شکل گرفته است.
قاضی زاده هاشمی افزود : هم اکنون در بسیاری از کشورهای جهان بیش از 20 قانون خاص در حوزه فضای مجازی وجود دارد اما حداکثر تعداد قوانین موجود در کشور ما در این زمینه 4 قانون است.
وی گفت: درحال حاضر در خصوص بسیاری از اتفاقات در عرصه فضای مجازی با خلای قانونی مواجه هستیم و برای اثبات جرائم ادله مورد نیاز وجود ندارد لذا ناچار به قانون گذاری در عرصه فضای مجازی همگام با تحولات روز در عرصه فناوری در این زمینه هستیم.
قاضی زاده هاشمی افزود: این فراکسیون با حضور اعضای کمیسیون های مختلف مجلس تلاش می کند تا با ارتباط با تمامی نمایندگان و ارتباط گیری مستمر با تمامی نهادهای فعال در عرصه فضای مجازی کشور، زمینه را برای رفع خلأهای قانونی در این بخش فراهم کند.
رئیس فراکسیون فضای مجازی مجلس از بررسی طرح ساماندهی پیام رسان های داخلی در کمیسیون فرهنگی مجلس هم خبر داد و گفت: این طرح که هم اکنون مقدمات نگارش آن درحال اجراست حمایت و پشتیبانی از فعالان حوزه پیام رسان داخلی و بررسی قوانین مورد نیاز برای جرائم در حوزه پیام رسان های داخلی و خارجی را مدنظر قرار می دهد.
وی گفت: درحال حاضر در بسیاری از زمینه ها همچون انتقال داده ها در اپلیکیشن ها ، نرخ گذاری اقتصادی ، عملیات بانکی و حجم گسترده نقل و انتقالات بانکی با خلأ قانونی مواجه هستیم و قوانین حاکم در حوزه تجارت پاسخگوی نیاز روز نیست.