برداشت چای ترش از مزارع لارستان
گیاه چای ترش یا چای قرمز در لارستان به ثمر نشست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عالیه سادات رفعتحقیقی کارشناس گیاهان دارویی شهرستان لارستان گفت: با توجه به شرایط اقلیمی لارستان و تغییر الگوی کشت به سمت گیاهان کم آب بر، گیاه دارویی چای ترش در یک هکتار از مزارع منطقه کشت شد.
رفعتحقیقی میزان برداشت این محصول در هکتار را ۴۰۰ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: عملیات کاشت چای ترش از اواخر اسفند آغاز و برداشت محصول آن به صورت سنتی در اواخر مهر ماه انجام میشود.
وی تصریح کرد: چای ترش تولیدی این شهرستان به اصفهان، مشهد وهمچنین کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
رفعتحقیقی گفت: چای ترش گیاهی است یک ساله با بوتههایی به ارتفاع یک تا سه متر که به دلیل داشتن رنگ قرمز به آن چای قرمز نیز میگویند که به صورت نوشیدنی سرد یا گرم استفاده میشود.
این گیاه سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، ویتامین c. و دارای خواص مفید دارویی است و موجب کاهش فشار خون، کنترل کلسترول، رفع اختلالات کبدی، صفرا و کاهش استرس نیز میشود.
شهرستان لارستان در فاصله ۳۳۰ کیلومتری شهرستان شیراز قرار دارد.