پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به سابقه و توانمندی این دانشگاه، ما پیشنهاد تاسیس یک مرکز ملی IOT را مطرح میکنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید احمد معتمدی در حاشیه بازدید محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طرح ابررایانه، اتاق تمیز، مرکز ماهواره و برج فناوری ابن سینا، به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و افزود: در برنامههای راهبردی توانسته ایم موفق عمل کنیم، ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز راه زیادی داریم.
وی به اهداف راهبردی بلند مدت دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: قرارگیری در زمره ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا و استقرار در زمره دانشگاههای کارآفرین از برنامهها و اهداف این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تعداد واحدهای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: ۶ پردیس تخصصی، ۱۶ دانشکده، ۱۳ پژوهشکده و ۱۴ هزار دانشجو که بیش از ۵۰ درصد آنها در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند، واحد آموزشی و پژوهشی پردیس برق، رایانه و مهندسی پزشکی، سه دانشکده گروه علوم رایانه، یک مرکز تحقیقات و ۱۱۰ عضو هیات علمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر وجود دارد.
معتمدی همچنین به عملکرد پژوهشی دانشگاه امیرکبیر اشاره کرد و گفت: رشد ۳۳ درصدی پژوهشگران در سطح یک درصد برتر جمهوری اسلامی ایران در سطح بین الملل و شاخصهای عملکردی پژوهش در چاپ مقالات را نیز میتوان به تعداد ۲ هزار و ۲۴۵ مقاله در پایگاه WOS و درخواست ثبت پتنت بین المللی در کانون پتنت ایران و ارتقای ۱۰۰ رتبهای در رتبه بندی QS و اجرای ۱۰ برنامه مشترک بین المللی شامل تبادل استاد و دانشجو را از فعالیتهای پژوهشی موثر دانشگاه دانست.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به طراحی و ساخت مرکز IOT اشاره کرد و افزود: از مزیتهای رقابتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در طراحی و ساخت این مرکز میتوان به برنامه راهبردی دانشگاه در حوزه ICT، طراحی و ساخت بزرگترین ابر رایانه ملی کشور، کار گسترده روی تجهیزات و پلتفرم IOT، ایجاد پارک فناوری با شرکتهای متعدد در حوزه IOT اشاره کرد که با توجه به سابقه و توانمندی دانشگاه، پیشنهاد راه اندازی چنین مرکز ملی مطرح میشود تا نیروهای خلاق و پژوهشگران دانشگاهی به خارج از کشور نروند و در کشور خودمان مشغول فعالیتهای علمی شوند.