پخش زنده
امروز: -
موکب مرکزی و مجتمع فرهنگی شهدای گمنام اندیمشک دیشب در آیینی با حضور استاندار خوزستان گشایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، غلام رضا شریعتی در این آیین گفت: با وجود تلاش گسترده دشمنان اسلام برای تاثیر بر اعتقاد شیعیان، فرهنگ عاشورا روز به روز بیشتر ترویج داده می شود.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در راستای اهداف قیام عاشورا پیش می رود، افزود: نظام اسلامی برگرفته از مکتب عاشورا است و با رهبری امام راحل (ره) و نائب بر حق ایشان بر همین مدار و محور با اقتدار به پیش می رود.
استاندار خوزستان با بیان اینکه تمهیدات لازم برای استقبال شایسته از زائران کربلای معلی در استان مهیا شده است، ادامه داد: پارسال شهرستان اندیمشک میزبان جمعیت بسیار زیادی از زائران بود و به خوبی در این زمینه خدمت رسانی کرد.
فرماندار اندیمشک نیز در این آیین با توجه به اینکه جمعیت زیادی از زائرین کربلای معلی از اندیمشک عبور می کنند گفت : این امر ضرورت خدمت دهی و برنامه ریزی را بیشتر می کند.
پیمان جهانگیری اظهار داشت: موکب مرکزی اندیمشک در مقبره شهدای گمنام میزبان زائران است ضمن اینکه موکب های مختلف مردمی نیز در مسیرهای این شهرستان از زائران استقبال می کنند.
وی افزود: در زمینه های مختلف امنیتی، رفاهی، اسکان، پشتیبانی، راه و سایر ابعاد برای زائران برنامه ریزی شده است.
در این آئین که با حضور رئیس کمیسیون انرژی و نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و شهرستان برگزار شد، موکب مرکزی اندیمشک در مقبره شهدای گمنام افتتاح شد.