پخش زنده
امروز: -
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تلاش می کنیم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری را از 12 هزار به 17 هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی ، انوشیروان محسنی بندپی در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی با بیان اینکه جامعه روستایی و عشایری قشر مولد کشور هستند گفت: تاکنون نگاه به این قشر همهجانبه و توسعهای نبوده و امکان ماندگاری نسل جدید در روستاها به خوبی فراهم نشده است.
وي افزود: در تلاش هستیم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری را از 12هزار میلیارد به 17 هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.
سرپرست وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعي با انتقاد از رویه نظارتی پرداخت های تسهیلات اشتغال روستایی گفت: باید نظارت ها قبل ، حین و بعد از پرداخت با جدیت انجام شود تا هدف واقعی ارائه تسهیلات و در نهایت توسعه اشتغال محقق شود.
محسنی بندپی گفت: در صورت ایجاد انحراف در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، اصل مبلغ به همراه 24 درصد جریمه ها و همچنین توقف کار و معرفی به دستگاه قضایی به جرم اخلال در نظم اقتصادی کشور علیه فرد خاطی، اعمال میشود.
به گفته سرپرست وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی بر اساس اعلام مرکز آمار و مرکز پژوهشهای مجلس طی سالیان 93 تا 96 بیش از سه میلیون نفر به جمعیت فعال کشور افزوده شد و اکنون اشتغالزایی برای افراد جویای کار ، ضرورتی دوچندان دارد.
نماینده ستاد اقتصاد مقاومتی کشور گفت: توانمندی های این استان در حوزه دامپروری و کشاورزی ، بستر مناسبی برای توسعه اشتغال و حمایت از جامعه روستایی و عشایری است.
آقای محسنی بندپی همچنین از آمادگی برای ایجاد اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای 50 هزار نفر در خراسان شمالی خبر داد و افزود: ایجاد مرکز توانبخشی ، توسعه بیمارستان تأمین اجتماعی و افزایش سهم بیمه قالیبافان از دیگر برنامه های حمایتی دولت برای این استان است.
بندپی همچنین گفت: نرخ بیکاری خراسان شمالی از میانگین کشو ی کمتر است و از سال گذشته هم حدود دو درصد کاهش یافته و به 9 درصد رسیده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه دولت با هدف حمایت از اقشار آسیب پذیر بیش از 13 و نیم میلیارد دلار برای تهیه بسته های حمایتی شامل 25 قلم کالای اساسی اختصاص داده افزود: این بسته ها با ارز دولتی 4200 تومان تهیه شده و جزئیات آن از جمله جامعه هدف ، میزان و نحوه توزیع این بسته ها، یکشنبه آینده در نشست هیات دولت بررسی و اعلام می شود.
استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست با اشاره به اینکه 45 درصد جمعیت خراسان شمالی را روستاییان تشکیل می دهند گفت: افزایش اعتبار برای ماندگاری روستاییان ، از پدیده حاشیه نشینی جلوگیری می کند.
آقای محمدرضا خباز در ادامه از مسئولان دولتی خواست با جدیت بیشتری برای پیگیری مطالبات و تسریع در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی این استان گام بردارند.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی نیز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از کاهش میزان صادرات خراسان شمالی و افزایش واردات در سال های اخیر خبر داد.
علی قربانی همچنین با بیان اینکه طرح توسعه پتروشیمی خراسان در سال 94 در سفر رئیس جمهوری کلنگ خورده خواستار تعیین تکلیف هر چه زودتر این پروژه شد.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس هم گفت: انتظار می رود این کارگروه با انعطاف بیشتری عمل کند و طرح هایی که قابلیت و صرفه اقتصادی ندارد متوقف شود.
هادی قوامی از ارائه طرحی هفته آینده در مجلس برای تداوم مسئولیت استانداران مشمول قانون بازنشستگی خبر داد.
علی اکبری نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی هم خواستار تعیین تکلیف برخی پروژه های نیمه تمام استان از جمله طرح توسعه پتروشیمی، توسعه زیرساخت های منطقه ویژه اقتصادی استان، جانمایی شهرک های صنعتی در جوار روستاهای توانمند و افزایش مراکز اورژانس شد.
بازدید از شیرخوارگاه غنچه های رضوان و بهره برداری از مرکز بازتوانی معتادان بهبود یافته مرکز استان با هزینه 2 میلیارد و600 میلیون ریال از دیگر برنامه های سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه به بجنورد بود.