سازمان خیریه اقدام برای کودکان؛
مشکلات روانی یک سوم نوجوانان 15 تا 18 ساله انگلیسی
سازمان خیریه اقدام برای کودکان در انگلیس اعلام کرد : یک سوم از نوجوانان 15 تا 18 ساله در این کشور ، از مشکلات روانی و عاطفی همچون افسردگی، کمبود تمرکز، اضطراب و اختلال خواب رنج می برند
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن، سازمان خیریه اقدام برای کودکان در انگلیس اعلام کرد : یک سوم از نوجوانان 15 تا 18 ساله در این کشور ، از مشکلات روانی و عاطفی همچون افسردگی، کمبود تمرکز، اضطراب و اختلال خواب رنج می برند که در صورت بی توجهی، در بزرگسالی به بیماری های روانی مبتلا می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، نتیجه پژوهش سازمان خیریه اقدام برای کودکان در انگلیس، بر روی 5 هزار نوجوان این کشور نشان می دهد یک سوم آنان از مشکلات عاطفی و روانی رنج می برند.
این خیریه از پارسال به منظور کمک به نوجوانان دبیرستانی مبتلا به افسردگی، طرحی را با نام "برنامه آبی ها" (Blues Programme) اجرا می کند. جولی بنتلی (Julie Bentley)، از سازمان خیریه اقدام برای کودکان گفت: این که این میزان از نوجوانان، آن هم در تنهایی، از اختلالات روانی همچون افسردگی رنج ببرند، مشکل زاست.
وی افزود: اگر این نوجوانان زودتر برای رفع این اختلالات، کمک دریافت کنند، در بزرگسالی دچار مشکلات شدید روانی نخواهند شد. وی از دولت انگلیس خواست برای شناسایی نوجوانان مبتلا به اشکالات روانی و کمک به آنان، سرمایه گذاری لازم را صورت دهد.
روزنامه ایندیپندنت در این باره نوشت : از 620 نوجوانی که از اکتبر پارسال در "برنامه آبی ها" سازمان خیریه اقدام برای کودکان در انگلیس ثبت نام کردند، حدود 70 درصد، از جمله در زمینه کاهش افسردگی، تا ماه ژوئیه امسال، بهبود یافتند. این نوجوانان همچنین از افزایش اعتماد به نفس، بهبود روابط با دیگران و پیشرفت درسی در کلاس گزارش داده اند.
"برنامه آبی ها" با بودجه شرکت پست (Royal Mail )انگلیس و بر اساس روش های درمان رفتار و به منظور کمک به نوجوانانی که دچار افکار، احساس و رفتار منفی اند، طراحی و اجرا شده است. این برنامه در مدت 6 هفته با کمک سازمان خیریه اقدام برای کودکان اجرا می شود و هم اکنون در 37 مدرسه در سراسر کشور، در حال اجراست. ماه گذشته سازمان خیریه مغزهای جوان (Young Minds) در انگلیس هشدار داد سه چهارم از نوجوانانی که به بخش بهداشت روانی درمانگاه ها و بیمارستان های دولتی انگلیس ارجاع داده می شوند، به اندازه ای منتظر می مانند که شرایطشان بدتر می شود و گویی دولت، نوجوانان مبتلا به اختلالت روانی و عاطفی و خانواده های آنان را به حال خودشان رها کرده است تا آنان در صف طولانی انتظار برای دریافت کمک، ماه ها معطل باقی بمانند.