پخش زنده
امروز: -
206 گواهی بین المللی بهداشت ، نیمه نخست امسال برای صادرات محصولات غذایی تولیدی گیلان اخذ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان امروز در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد گفت : این تعداد پروانه های بهداشتی برای صادرات بیش از2 هزار و 600 تن محصول غذایی کنسروی ، کیک و کلوچه و چای صادر شد.
خانم حصاری با بیان اینکه در این مدت 556 مورد از واحدهای تولیدی استان بازرسی شد افزود : در این بازدیدها 590 مورد از کالاها نمونه برداری که برای 16 مورد پرونده تخلف تشکیل شد.
وی گفت : بیشترین محصولات توقیف شده در بازرسی ها سویا، کنسرو، فرآورده های لبنی ، چای ، مواد اولیه نان و شیرینی ، گردو و ادویه بود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه بیش از 91 درصد از محصولات تولیدی استان دارای برچسب های رنگی راهنمای تغذیه ای هستند از شهروندن خواست هنگام خرید محصولات به این برچسب های سلامت توجه کنند.
خانم حصاری گفت : گیلان در زمینه تولید برنج ، چای و زیتون جزء استان های بی رقیب کشور از نظر کیفیت است.
وی افزود : گیلان 29 واحد بسته بندی برنج ، 56 واحد بسته بندی چای و 15 خط روغن کشی زیتون است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان با بیان اینکه مراسم روز جهانی غذا فردا در 150 کشور جهان برگزار می شود اعلام کرد : شعار امسال روز جهانی غذا " تلاش برای دنیای بدون گرسنگی تا سال 2030" است.