مراسم صبحانه سلامت به مناسبت هفته جهانی غذای سالم در یکی از مدارس یاسوج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: مراسم صبحانه سلامت به مناسبت هفته جهانی غذای سالم در یکی از مدارس استان برگزار شد. امام بخش قائدی افزود: هدف از برگزاری این مراسم، ترویج تغذیه سالم به همراه آگاه سازی دانش آموزان با فواید این وعده غذایی بوده است. وی گفت: بیش از 170 بسته غذایی صبحانه سالم شامل شیر، پنیر، گردو، سیب، گوجه، نان و تخم مرغ بین دانش آموزان این مدرسه توزیع شد. وی ایجاد فرهنگ سازی در جهت ترویج تغذیه سالم در مدارس را از برنامه های آینده معاونت غذا و دارو با همکاری آموزش و پرورش عنوان کرد. قائدی افزود: برگزاری همایش های پیاده روی و مراسم غذای سالم، از دیگر برنامه های ما در هفته غذای سالم است. وی گفت: صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است که مصرف آن موجب تناسب اندام، افزایش ضریب هوشیاری، ارتقاء دهنده میزان هورمون های شادی بخش و جلوگیری از ریزه خواری می شود. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: همکاری والدین و معلمان برای ایجاد عادات غذایی صحیح، نقش بسزایی در تغذیه سالم دانش آموزان ایفا می کنند. وی افزود: مصرف نان سبوس دار، لبنیات کم چرب، تخم مرغ، خرما و مغزها در وعده صبحانه بسیار ضروری و موجب حفظ انرژی در طول روز خواهد شد.