معاون بهبود تولیدات دامی کُردستان توصیه کرد
مرغداران، حداکثر در ۴۵ روز کشتار کنند
مرغهای گوشتی با وزن بیشتر از استانداردهای جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری دارند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کُردستان، سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تُن گوشت مرغ در ۷۳۴ واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه تولید در کُردستان تولید و به بازار عرضه میشود.
سیّداحمد ذکریایی نژاد، به سیاست وزارتخانه جهاد کشاورزی در قبال بهبود تولیدات گوشتی اشاره کرد و گفت: به منظور کنترل وزن مرغ، اطلاعاتی را از مرغداران کسب میکنیم و آنر آنالیز میکنیم و همچنین به آنها توصیه میکنیم مرغداران، جوجه هایشان را حداکثر در ۴۵ روز کشتار کنند.
او میگوید: مرغ سایز، مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع مرغدار را تأمین میکند، امّا برای تولید مرغ سایز، هیچ سازوکار جبری را ارائه نمیکنیم بلکه این شرایط تابع عرضه و تقاضاست.
اگرچه طرح ملی استانداردسازی تولید و عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف ساماندهی بازار این محصول دنبال میشود، امّا بسیاری از مرغداران به خاطر صرفه اقتصادی به دنبال تولید مرغ با وزن بالا هستند.