پخش زنده
امروز: -
ماهی مملو از پروتئین، اسیدهای چرب اُمگا۳ و ویتامین هاست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ کارشناسان تغذیه مصرف زیاد ماهی را توصیه می کنند، اما نسبت به خواص مکمل های روغن ماهی که حاوی اسیدهای چرب اُمگا۳ است، مطمئن نیستند.
برخی فواید روغن ماهی
محصولات حاوی اسید چرب اُمگا۳ موجب کاهش تولید آنتی بادی های مسبب آسم و آلرژی در بدن می شوند. اگرچه در مبتلایان حاد این بیماری ها که استروئیدهای خوراکی مصرف می کنند به دلیل وجود عنصر دارویی، از بروز فواید ممانعت می شود. روغن ماهی دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی است که می تواند برای افراد دارای نقص ایمنی مفید باشد.
به گفته محققان، روغن ماهی موجب ترغیب فعالیت سلول های سفید خون در تقویت سیستم ایمنی می شود.
مکمل های روغن ماهی موجب تسکین علائم افسردگی خفیف و متوسط می شوند.
همچنین افراد مبتلا به افسردگی تک قطبی بعد از خوردن یک یا دو گرم مکمل در روز با کاهش علائم مواجه بودند.
مصرف امگا-۳ همواره با سلامت بهتر قلب مرتبط است، مطالعات نشان می دهد مصرف حدود ۳۰۰میلیگرم اُمگا-۳ از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها مفید است اما مصرف بیش از این اندازه آن فایده ای ندارد.