این جاعل عراقی در مصاحبه با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: 4 هزار قطعه ویزای اربعین را از دوستم در وزارت خارجه عراق تحویل گرفتم و با آوردن به ایران قصد داشتم به صورت غیرقانونی و با قیمت نازل تری بر روی گذرنامه زائران ایرانی بچسبانم.
وی افزود: مهر سفارت بغداد در ایران و مهر نام کارمند مجاز در این زمینه را نیز گرفتم و به ایران آوردم.
این جاعل عراقی گفت: باتوجه به اینکه از سال گذشته با تعدادی از مدیران کاروان ها در شهرستانها آشنا بودم حدود 225 گذرنامه از یکی از مدیران کاروان در شیراز گرفتم و قصد داشتم ویزا برای آنها صادر کنم.
وی افزود: همچنین برای 41 گذرنامه ویزا صادر کردم و به دلیل آنکه ویزاها قدیمی و مربوط به سال 2013 بود و حواسم نبود 37 نفر از زائران از مرز عبور کردند اما 4 نفر از زائران ایرانی گرفتار پلیس عراق شدند.
این جاعل عراقی گفت: در سال گذشته نیز به همین شیوه توانسته بودم برای 500 گذرنامه ویزای اربعین صادر کنم که ظاهرا هیچ کدام از این افراد گرفتار پلیس عراق نشده بودند.
حسینی جانشین پلیس پیشگیری تهران بزرگ هم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: زائران اربعین و مدیران کاروان ها درخصوص صدور ویزا به هیچ عنوان به فرد اعتماد نکنند و حتما برای گرفتن ویزا به سفارت عراق در تهران یا به دفاتر زیارتی که سازمان حج و زیارت اسامی آنها را در سایت اعلام کرده است ، مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: ممکن است اعتماد نادرست به افراد موجب شود تا زائران از زیارت اربعین جا بمانند و مشکل برایشان از سوی پلیس عراق در مرز ایجاد شود.
بنابراین گزارش کنترل گذرنامه در مرز از سوی پلیس ایران اما کنترل ویزای صادرشده توسط پلیس عراق در مرز خودشان انجام می شود.