بسته سلامت ؛
ضرورت استفاده ازتخم مرغهای غنی شده با امگا ۳
مقدار اسیدهای چرب امگا ۳ در تخم مرغهای غنی شده، ۶ برابر تخم مرغهای معمولی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، در جهان صنعتی امروز فرآوردههای حیوانی بیش از ۶۰ درصد کل چربی ها، ۷۰ درصد چربیهای غیر اشباع و ۱۰۰ درصد کلسترول رژیم غذایی انسان را تامین میکنند؛ به طوری که تمایل به مصرف فرآوردههای حیوانی در دنیا رو به افزایش است.
کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، با اشاره به گستردگی بالای مصرف «تخم مرغ»، افزود: در سالهای اخیر، نوع ترکیب چربی موجود در آن، سبب بخشی از نگرانی مصرف کنندگان شده است.
آیدا نجفی، به تولید محصولی جدید به نام «تخم مرغ غنی شده» اشاره کرد و توضیح داد: تخم مرغهای غنی شده از اسیدهای چرب امگا ۳، با تغییر رژیم غذایی مرغهای تخم گذار و استفاده از رژیم گیاهی، دارای روغن کتان، ماهی، سویا و روغن پالم ایجاد میشوند.
وی یادآور شد: فایدههای این نوع اسید چرب در کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی، آلزایمر و افسردگی به اثبات رسیده، به طوری که این اسید چرب برای رشد و تکامل جنین موردنیاز است.
نجفی با اشاره به اینکه افزایش HDL سرمی و کاهش تری گلیسیرید و در نتیجه کاهش اختلالهای قلبی عروقی، اهمیت جایگزینی این فرآورده را به جای تخم مرغهای معمولی، بارزتر میکند، گفت: از دیگر مزایای مصرف تخم مرغهای غنی شده، کمک به برقراری تعادل غلظت امگا ۶ به امگا ۳ در بدن است.