محمدرضا مسیب زاده در
گفتگو با خبر قرآنی درباره اجرایی شدن سند تحول آموزش و پرورش افزود: فلسفه اصلی این سند تعلیم و تربیت اسلامی است که همه برای اجرای آن بسیج شدهاند.
وی به فعالیت های قرآنی تابستان امسال اشاره کرد و با بیان اینکه ۷۵۰ مرکز دارالقرآن در کشور فعالند گفت: هفته گذشته گردهمایی مدیران مراکز دارالقرآن برگزار شد.
مسیب زاده افزود: امسال سوگواره احلی من العسل با وجود اینکه در ایام سال تحصیلی نبود باشکوه تر است سال های گذشته در ۳۲ استان و مناطق آموزش و پرورش برگزار شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار معلم قرآن در کشور فعالند گفت: 5000 مربی خاص قرآنی جدید نیز به آموزش و پرورش اضافه شده اند.
مسیب زاده با بیان اینکه دارالقران مدارس یک فعالیت فوق برنامه است افزود: با این حال یک ساعت نیز کسری نیرو نداشتیم.
وی با اشاره به اجرای سند راهبردی توسعه آموزش عمومی قرآن گفت: همه این دستگاه ها در این زمینه ما با هم همکاری دارند و شخص وزیر آموزش و پرورش مسئول اجرای آن است که علاوه بر دانش آموزان، در کل کشور اجرایی میشود.
مسیب زاده به تولیدات قرآنی آموزش و پرورش در کنار کتاب های درسی اشاره کرد و افزود: کتابهای مربوط به ۱۴ معصوم در قالب داستان ها و همینطور حفظ موضوعی قرآن در قالب طرح نورباران و کتاب های ندای رحمت در این زمینه چاپ شده است.
وی گفت: جشنواره گلدسته سرو، نخستین بار طراحی و اجرا شده که جشنواره مجازی و در قالب انواع نوشته ها، نقاشی عکاسی، طراحی خطاطی اپلیکیشن های با موضوع نماز و قرآن است که هم دانش آموزان و معلمان می توانند در آن شرکت کنند.
مسیب زاده درباره نماز جماعت افزود: در هفتاد هزار مدرسه نماز جماعت برگزار میکنیم و در ۲۰ هزار مورد از آنها روحانی در مدارس حضور دارد.
وی گفت: مسابقات بینالمللی قرآن دانش آموزی اردیبهشت سال آینده و به صورت دوسالانه برگزار خواهد شد.