پخش زنده
امروز: -
بازار خراسان رضوی با 6.5 میلیون نفر جمعیت و 30 میلیون زائر سالانه از نظر تامین، توزیع و کنترل کالا قابل مقایسه با هیچ استان دیگری نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ،رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در همایش 'پلیس، امنیت، اصناف' در مشهد گفت:تامین کالا در تمام طول سال و کنترل واحدهای صنفی بیشمار که در این استان بویژه شهر مشهد به صورت شبانه روزی خدمات می دهند، بسیار دشوار است.
راضیه علیرضایی افزود: در این شرایط تنها با مشارکت معتمدان بازار که همان روسای اتحادیه ها هستند، می توان این بازار را تامین و نظارت کرد.
وی افزود: در کنترل بازار و برخورد با گرانی و سایر تخلفات با همکاری بازرسان اتحادیه ها و پلیس نظارت بر اماکن روش خردمندانه ای را در پیش گرفته ایم.
علیرضایی تاکید کرد: در ارتباط با محتکران برخورد قهری در پیش نگرفته و تلاش کرده ایم فقط کالای احتکار شده را وارد چرخه توزیع کنیم.
وی گفت: ماموران اداره کل تعزیرات حکومتی باید هنگام بازرسی گزارش کارشناسی شده و کامل از یک رسته صنفی ارائه دهند و پلیس نیز باید همکاری ویژه ای با سازمان صنعت، معدن و تجارت داشته باشد.
8 درصد از واحدهای صنفی و 6.5 درصد از اتحادیه های کشور در استان خراسان رضوی مستقر هستند.