پخش زنده
امروز: -
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: این ستاد به نظر میرسد با توجه به آمارها در کنترل قاچاق موفق نبوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ علی مویدی در نشست دبیران کمیسیون های برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانهای این سازمان تاکيد کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا به همه دبیران استان ها، بسته های پیشگیرانه ای را برای جلوگیری از قاچاق کالا و به خصوص سوخت ارائه کرده است اما با توجه به آمارها، به نظر می رسد که ستاد در کنترل قاچاق موفق نبوده است.
وي گفت: در سالهای گذشته و هم اکنون به دلیل اختلاف قیمت در بخش سوخت با کشورهای همسایه، ما شاهد قاچاق بخش عظیمی از سرمایه ملت هستیم که هنوز هم استمرار دارد.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: در ماههای اخیر هم به دلیل افزایش قیمت ارز، قاچاق سوخت در استانهای مرزی به صورت برنامه ریزی شده توسط مافیایی که به احتمال زیاد با دستگاههای اداری ما پیوند خورده اند انجام می شود.
مویدی افزود: فقط در سه ماه گذشته بیش از یک میلیارد لیتر سوخت از کشور خارج شده و این آمار نشان می دهد که باید تصمیمی جدی در کنترل این قاچاق گرفته شود.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا گفت: راه اندازی دوباره کارتهای سوخت نخستین راهکار ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای کنترل قاچاق سوختاست اما باید بگویم که تنها راه جلوگیری از قاچاق سوخت، ایجاد تعادلی نسبی بین قیمت سوخت در داخل و قیمت سوخت در کشورهای همسایه است یعنی باید قیمت سوخت در کشور ما هم واقعی شود تا قاچاقچیان امکان قاچاق آن را نداشته باشند.
مویدی در جواب سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره نحوه مبارزه با قاچاقچیان در گذرگاههای مرزی گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا به همه دبیران استانها، بسته های پیشگیرانه ای را برای جلوگیری از قاچاق کالا و بخصوص سوخت ارائه کرده است اما با توجه به آمارها، به نظر می رسد که ستاد در کنترل قاچاق موفق نبوده است.
وی افزود: از ابتدای سال 97 تا پایان شهریورماه، 74 هزار و 140 پرونده قاچاق توسط این سازمان به قوه قضائیه ارجاع شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد افزایش یافته است اما با توجه به تفاوت قیمت ارز نسبت به سال گذشته این سازمان باید بسیار جدی تر و با همکاری همه دستگاههای عضو ستاد راهکارهای تازه ای برای جلوگیری از قاچاق ایجاد کند.