در ادامه ماجراي شیر خشکهای آلوده در فرانسه؛
آلوده شدن بیش از ۱۵۰ نوزاد فرانسوی به باکتری سالمونلا
بیش از یکصـد و پنجـاه نوزاد فرانسـوی بر اثر استفاده از شیرخشکهای لاکتالیـز، به باکتری «سالمـونلا» آلوده شده اند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه خبری فرانس ۲۴؛ دستگاه قضایی فرانسـه به منظور انجام تحقیقـات قضـایی در خصوص پرونده آلودگی شیر خشکهای تولیدی شرکت لاکتالیـز به باکتری سالمـونلا، قاضی ویژه تحقیـق انتخاب میکند.
این گزارش میافزاید روز سه شنبه دادسـرای پـاریس از آغاز تحقیق قضایی در خصوص «فـریب کاری» و «آسیب غیر عمـد و به خطر انداختن حیات و زندگی فرد دیـگر» در این پرونده خبر داد. شرکت لاکتالیـز از مدتها پیش زیر نظر دستگاه قضایـی فرانسـه قرار دارد. شیر خشکهای تولیدی شرکت لاکتالیـز از سالها قبل، به باکتری «سالمونـلا» آلوده بوده است که بر اثر مصرف محصولات این شرکت بیش از یکصـد و پنجاه نوزاد فرانسوی به این باکتـری آلوده شده اند. باکتری «سالمونـلا» از حدود دوازده سال پیش تاکنون در محصـولات شیرخشک این شرکت وجود داشته است.
دستگاه قضایـی فرانسـه، پس از آن که بخش سلامت دادسـرای پاریس تحقیقـات اولیه خود درباره شیرخشکهای آلوده به باکتری «سالمونـلا» را انجام داد، به این پرونده رسیدگـی میکند. بر اساس اعلام وکیـل بعضی از خانوادههای آسیب دیـده از محصولات این شرکت فرانسوی، بیش از دویست شکایت در دادسـرای پاریس از سرتاسر فرانسـه ثبت شده است. «سالمونـلا» نوعی باکتری است که میتوانـد در روده حیـوان و انسان رشد کرده و زمینـه مسمـومیت غذایی را به وجود میآورد.
غذاهای خـام با منشا حیوانی، گوشت، مرغ، شـیر و لبنیات، تخـممرغ و غذاهای دریایی میتواند آلـوده به باکتـری سالمونـلا باشد. همچنین برخی میوهها و سبزیجـات ممکن است این باکتـری را به همراه داشته باشند. گرفتگـی عضلات شکمـی، اسهال و تـب از علائم آشکار آلودگی به این باکـتری است که معمولا دوازده تا هفتـاد و دو ساعت پس از ورود باکتـری به بدن ظـاهر میشود.