پخش زنده
امروز: -
جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با حضور استاندار مرکزی و مدیران کل جهت رفع موانع واحد های تولیدی در ساوه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با حضور استاندار مرکزی و مدیران کل در یک واحد صنعتی در ساوه برگزار و مشکلات واحدهای صنعتی این شهرستان بررسی شد.
استاندار مرکزی در خصوص مصوبات این جلسه گفت : در ارتباط با 20 میلیون دلار سفارش خرید که شرکت های متعلق به حاشیه خلیج فارس در این کارخانه ثبت کرده اند، مشکلاتی از جمله نداشتن گواهی ارزش افزوده و تمدید نشدن کارت بازرگانی برای تولید لوله و ارسال محصولات به این شرکت ها ایجاد شده که برای رفع آنها در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی تصمیم گیری شد.
آقا زاده افزود : قرار بر این شد که کارت بازرگانی و نیز گواهی ارزش افزوده این کارخانه صادر شود و بلافاصله نسبت به ترخیص مواد اولیه این شرکت از گمرکات اقدام تا روند تولید دچار وقفه نشود.
وی افزود: تولیدات این کارخانه علاوه بر اینکه می تواند ماهانه 20 میلیون دلار ارز آوری برای کشور ایجاد کند، سبب رونق اقتصادی کارخانه و نیز افزایش صادرات ارزی و غیر نفتی استان مرکزی می شود.
استاندار مرکزی گفت: علاوه بر مسائل کارخانه صفا، مسائلی مانند فراهم کردن زیرساخت های شهر صنعتی احمد آباد ساوه (ویژه سرمایه گذاری خارجی) از جمله آب، برق، مخابرات و گاز نیز در این نشست مطرح و در این زمینه ها تصمیم گیری هایی به عمل آمد.
آقازاده در پاسخ به شایعات حذف فرمانداری ویژه از ساوه افزود: از نظر تشکیلات اداری نیز به معاونان استانداری تاکید کرده ام که در مکاتبات مرتبط با شهرستان ساوه، قید معاونت استاندار را برای فرماندار و عنوان فرمانداری ویژه را درج کنند.
وی ادامه داد: به زودی در وزارت کشور این مشکل را حل خواهیم کرد و شهروندان ساوجی از این بابت نگرانی نداشته باشند و شایعاتی که اخیرا مطرح شده را تایید نمی کنم زیرا ویژه بودن شهرستان ساوه به عنوان یکی از تشکیلات مصوب اداری استان مرکزی مورد تایید است.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار ویژه ساوه گفت: صادرات ساوه در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال دارای 20 درصد افزایش است و اختیارات گمرک افزایش پیدا کرده است.
بهاروند عنوان کرد : 100 قرارداد سرمایه گذاری در شهر صنعتی ساوه منعقد و منجر به نتیجه شده است که در این بین ادارات استان مرکزی نیز همکاری مناسبی داشته اند.
استاندار مرکزی در ادامه از شرکت بهستان دارو نماینده 2 شرکت برند داروسازی اروپا بازدید کرد و گفت: امروز با هدف بررسی مشکلات این شرکت همراه با اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی از این واحد تولیدی بازدید شد تا راهکاری برای حل مشکلاتی مانند کمبود نقدینگی، ارز و سرمایه در گردش اندیشیده شود.
آقازاده گفت: در صورت تامین منابع ارزی و سرمایه در گردش مورد نیاز این شرکت، می توان انتظار داشت که سه شیفت کاری تولید دارو با کیفیت مناسب فعال شود و بخش زیادی از نیازهای دارویی کشور را تامین کند.
وی اظهار داشت: این شرکت داروسازی اکنون با 50 درصد ظرفیت اسمی کار می کند و برای ارتقای ظرفیت تولیدی آن، تصمیم گرفته شد از محل تسهیلات سامانه کارا با همکاری فرمانداری ساوه ضمن بررسی های لازم، بخشی از نقدینگی و سرمایه در گردش مورد نیاز تامین شود.
استاندار مرکزی گفت: از طریق کارگروه رفع موانع تولید و اشتغال نیز مشکلات این شرکت پیگیری تا بخشی از مشکلات شرکت را برطرف و نقدینگی مورد نیاز آن تامین شود.