رفع محرومیت ها در مناطق کمتر برخوردار استان نیازمندعزم جهادی همه مدیران و مسئولان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد ۱۰ بند تفاهم نامه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و استاندار کهگیلویه وبویراحمد در خصوص رفع محرومیت از منطقه زیلایی با حضور استاندار و مسئولین ۱۱ دستگاه اجرایی استان بررسی شد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در این نشست با بیان اینکه، افزون بر ۷۲۸ میلیارد ریال اعتبار این تفاهم نامه است که ۵۰ درصد آن سهم استان و ۵۰ درصد سهم نهاد ریاست جمهوری است، گفت: موافقت نامه رفع محرومیت از زیلایی رسمی بوده و دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری نسبت به تامین منابع مالی آن تاکید دارد. علی محمد احمدی با اشاره به اینکه، دولت شهرستان لنده را به عنوان پایلوت اقتصادی استان و بهمئی را به عنوان پایلوت محرومیت زدایی قرار داده است، افزود: ما هم به عنوان دولت محلی، منطقه زیلایی در استان را به عنوان پایلوت برای محرومیت زدایی قرار میدهیم. استاندار تاکید کرد: مدیران باید در این خصوص کارآمدی خودشان را نشان دهند و پروژهها و طرحهایی که قرار بود در این منطقه اجرایی شوند را به آنها سرعت بخشند و برای توانمندسازی منطقه تلاش کنند . وی با بیان اینکه، اشتغال و کارآفرینی در قالب مجتمع کارگاهی توسط شهرکهای صنعتی استان و خوداشتغالی با کسب آموزشهای فنی وحرفهای از طریق کمیته امداد امام (ره)، صنایع دستی و گردشگری در این مناطق با جدیت دنبال شود، اظهار داشت: مسئولین باید به مناطق محروم بیشتر دغدغه و توجه داشته باشند. استاندار تصریح کرد: جلسات پیگیری مصوبات زیلایی به طور مداوم برگزار و گزارشات از سوی دستگاهها ارائه شود.
در این نشست ۱۱ دستگاه اجرایی استان گزارشی از کارها و اقدامات انجام شده در منطقه زیلایی را بیان کردند که استاندار با عدم رضایت به عملکرد بهداشت و درمان و آموزش پزشکی استان و آب منطقهای به آنها تاکید کرد تا جلسه بعدی عقب ماندگی برنامه کاری خود را جبران کنند.