نماینده، ولی فقیه در استان سمنان:
مردم قدردان خدمات نیروهای مسلح هستند
نماینده، ولی فقیه در استان سمنان: نیروهای مسلح به پاس خدمات ویژه و تامین امنیت در دل مردم جای دارند و مدالی بالاتر از خدمتگذاری نیست.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، آیت الله سیدمحمد شاهچراغی در دیدار نماینده ولی فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از فرماندهان ارتش در استان سمنان با اشاره به خدمات فراوان نیروهای مسلح در کشور گفت: امنیت امروز کشور مرهون عملکرد صحیح نیروهای مسلح است و ایران امروز نمونه امنیت کامل در دنیا است.
حجت الاسلام محمد حسنی نماینده ولی فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران هم با اشاره به بازدید خود از یگان های ارتش مستقر در استان سمنان گفت: آمادگی کامل این نیروهای و عمل به وظایف را به سمع و نظر مقام معظم رهبری خواهم رسید.
وی افزود: 10طرح فرهنگی مصباح در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تهیه و به استان ها ابلاغ شده و روحانیون در سراسر یگان های ارتش این برنامه ها را در دست اجرا دارند.
حجت لاسلام محمد حسنی خاطر نشان کرد: در دو مرکز بصیرت افزایی در شهر های قم و تهران هر هفته کلاس های بصیرت افزایی به صورت مجردی و همراه با خانوده های پرسنل ارتش نیز برگزار می شود.