شهرستان گچساران:
برداشت خیار سبز در گچساران+فیلم
برداشت خیار پاییزه از سطح ۳۰ هکتار از اراضی شهرستان گچساران آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان گچساران به لحاظ داشتن آب، هوا و خاک مناسب از مناطق مستعد کشت محصولات صیفی است.محصولات صیفی در دو فصل بهار و پاییز در گچساران کشت می شود و این روزها کشاورزان مشغول برداشت خیار سبز پاییره هستند.
پاییز امسال 200 هکتار از اراضی شهرستان گچساران زیر کشت رفت که از این میزان 30 هکتار به کاشت خیار سبز اختصاص یافت.
متوسط تولید خیار سبز از هر هکتار در شهرستان گچساران 25 تن است که علاوه بر تامین بازار استان به سایر استان ها نیز صادر می شود.
استفاده کشاورزان از روشهای نوین کاشت و آبیاری باعث افزایش راندمان محصول و کاهش هزینه و مصرف آب شده است.