پخش زنده
امروز: -
همدان ظرفیت زیادی در زمینه راه اندازی دانشگاه گردشگری دارد و انتظار می رود مطالعات راه اندازی آن در این استان انجام شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، رئیس آموزش عالی مجتمع علوم انسانی در حاشیه همایش بین المللی نخبگان و سفیران فرهنگی در جمع خبرنگاران افزود : برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزش نخبگان و سفیران فرهنگی نیزمی تواند در توسعه صنعت گردشگری این استان و کشورموثر باشد.
آقای محمد علی حاجی ده آبادی خاطرنشان کرد: همدان مشاهیر بسیار زیادی دارد که به پشتوانه نام بزرگ این مشاهیر می توان با برگزاری دوره های یک هفته ای، گردشگری علمی مذهبی را در این استان راه اندازی و تقویت کرد.
او خاطرنشان کرد : گردشگری مذهبی از لحاظ اقتصادی و فرهنگی لازمه امروز کشوراست و باید برای توسعه آن گام های استوار و عملی برداشت.
رئیس آموزش عالی مجتمع علوم انسانی یادآوری کرد: ایران در ترویج گردشگری مذهبی فعال است و در ۹ سال گذشته ۱۲ هزار نفر از شخصیت های فرهیخته سایر کشورها برای برگزاری دوره های دانشجویی به ایران سفر کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان نیز دراین نشست خبری گفت: در سال ۲۰۱۸ برنامه های متعددی به میزبانی این استان برگزار شد که این تراکم برنامه می تواند اطلاع رسانی را تحت تاثیر قرار دهد.
آقای مالمیر افزود: یک سالن یکهزار و ۸۰۰ متری را به گردشگری کودکان اختصاص دادیم و دراین حوزه تبلیغات زیادی انجام گرفته و ۵۰ هزار جلد کتاب در مهد کودک ها و پیش دبستانی های تهران و سایراستان ها توزیع شده است.
او با بیان اینکه برای معرفی میراث فرهنگی به کودکان و نوجوانان برنامه های متنوعی داریم ادامه داد: تمامی کودکان برای آشنایی با میراث و مفاخر ما به صورت رایگان می توانند از اماکن گردشگری بازدید کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود : وقتی در بین ۳۴ کشور آسیایی، همدان در حوزه گردشگری به عنوان پایتخت معرفی می شود نشان از ظرفیت های این استان دارد.
آقای مالمیر گفت : با توجه به اینکه گردشگری یکی ازمحورهای توسعه استان است با برگزاری این همایش کمک زیادی به معرفی جاذبه های گردشگری همدان به سایر کشورها می شود.
همایش بین المللی نخبگان و سفیران فرهنگی در چارچوب رویدادهای فرهنگی همدان ۲۰۱۸ مبنی بر انتخاب این شهر به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی در سالجاری میلادی برگزار شده است و در آن ۱۵۰ نفر از نخبگان دینی از پنج قاره و ۵۶ کشور اسلامی شرکت دارند و به تبیین موضوع گرشگری دینی می پردازند .