محمد امامی امین در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه جلسه کارگروه تنظیم بازار استان تهران افزود : از سال93 تا کنون افزایش قیمتی در حوزه نان نداشته ایم اما به این مفهوم نیست که تغییرات قیمتی درآن رخ نداده است.
وی گفت : در این سال ها هرچند قیمت نان افزایش نیافته است اما تولید کنندگان نان های صنعتی و سنتی به نوعی هزینه هایشان را با کاهش وزن جبران کرده اند.
امامی امین ادامه داد : هزینه های جاری نانوایان نیز در این سالها افزایش یافته است و در حوزه های دستمزد ، انرژی و دیگر هزینه های جاری شاهد افزایش قیمت ها هستیم.
وی گفت : با این حال در این جلسه با پیشنهاد اتحادیه نانوایان و اتاق اصناف مقرر شد در صورت موافقت کارگروه ملی، نان بر اساس وزن به فروش برسد و استانداری آماده است پس از تصویب آن را در استان تهران عملیاتی کند.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی استانداری تهران درباره قیمت گوشت مرغ نیز گفت: در چند ماه گذشته شاهد نوسان شدید در بخش فروش مرغ مصرفی مردم هستیم که مهمترین علل تغییرات قیمتی ، افزایش نهاده های دامی در حوزه بین المللی است و در مواردی نهاده های دامی تغییرات 30 تا 40 درصدی قیمت داشته است.
امامی امین افزود : البته دولت از گذشته تاکنون با ارز 4200 تومانی نیازها برای خرید نهاده های دامی را تامین کرده است اما متاسفانه چرخه معیوبی در نظام توزیع این نهاده ها بویژه در بخش خصوصی وجود دارد که عامل اصلی آنها ورود دلالان به این بخش است.
وی تصریح کرد : در این جلسه مقرر شد کمیته ای متشکل از استانداری تهران ، جهاد کشاورزی ، انجمن های صنفی، اتحادیه های تولیدی و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان وتعزیرات تشکیل شود و تا هفته آینده سازوکاری مشخص برای مقابله با این پدیده تعیین کنند و شبکه ای برای تامین ، تولید و توزیع نهاده های دامی تشکیل شود تا دیگر شاهد افزایش قیمت مرغ نباشیم.