پخش زنده
امروز: -
بتاکاروتن، عامل نارنجی شدن برخی میوه ها و سبزی ها ، زمانی که وارد جریان خون می شود، به ویتامین آ تبدیل شده و از بدن در برابر سرطان و بیماری های قلبی عروقی حفاظت می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ برای اطمینان از جذب ویتامین آ، سبزی های نارنجی را با مقدار کمی چربی تصفیه نشده سالم مانند کره ارگانیک یا روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه نشده مصرف کنید.
افزایش سلامت قلب:
همراه غذا چند عدد هویج خام مصرف کنید و از میزان آلفا و بتاکاروتن موجود در آن بهره ببرید. این آنتی اکسیدان ها با آسیب هایی که از طریق اکسیژن به بدن وارد می شود مبارزه می کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن:
ویتامین ب 6 موجود در این سبزیهای نارنجی باعث می شود که سیستم دفاعی بدن پادتن های بیشتری تولید کند که با بیماری ها مقابله می کند.
منابع سرشار از بتاکاروتن:
بتاکاروتن موجود در سبزیهای نارنجی رنگ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و منجر به تقویت سیستم بینایی می شود. زمانی که برخی از سبزیهای با اندکی روغن تصفیه نشده سرخ می شوند میزان بتاکاروتن آنها چند برابر می شود.
محافظت از سلامت چشم ها:
کدو تنبل و هویج سرشار از لوتئین و زیگزانتین هستند؛ رنگدانه های گیاهی به جلوگیری از ابتلا به آب مروارید کمک می کنند.