برداشت انجیر در شهرستان نی ریز
۴ هزار تن انجیر در شهرستان نیریز تولید شد.
به گزارش
خبرگزای صدا و سیما، مرکز فارس، استان فارس نخستین تولید کننده انجیرخشک در ایران است و شهرستان نیریز بعد از استهبان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انجیرخشک را دارد.
ذبیح اله سیروسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: برداشت محصول انجیر خشک از اواسط مرداد آغاز می شود و تا نیمه مهر ادامه دارد.
سیروسی افزود: انجیرستانهای دیم نیریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان جایگاه ویژهای دارد.
وی ادامه داد: بیش از هشت هزار هکتار از اراضی این شهرستان به باغهای انجیر دیم اختصاص دارد که ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار آن مثمر و بقیه غیر مثمر و نهالهای تازه کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز با بیان اینکه امسال ۴ هزار تن انجیر در شهرستان نیریز برداشت شده که ۲ هزار و ۳۰۰ تن کمتر از پارسال است گفت: کاهش نزولات جوی، خشکسالیهای پیدرپی، طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات حرارتی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گرده افشان از جمله عوامل کاهش محصول انجیر امسال در نی ریز است.
سیروسی افزود: انجیر نی ریز به کشورهای هند، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر میشود، که نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش سبب میشود که ارزش افزوده این محصول نصیب کشور نشود.