به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما، شبکه فرانس بیست و چهار گزارش داد قدرت گرفتن راست افراطی در آلمان، شهروندان آلمانی ترک تبار را بیش از پیش نگران کرده است.
آنها راست افراطی را مسئول آزادی اظهارات نژادپرستانه و بیگانه هراسی می دانند. نتایج یک مطالعه نشان می دهد 44 درصد از شهروندان آلمانی ترک تبار بر این باورند که هر چه در زمینه ادغام با شهروندان آلمانی هم تلاش کنند، باز هم پذیرفته نمی شوند. برخی حتی قصد دارند این کشور را ترک کنند.
ان مائیه Anne Mailliet در گزارش خود گفت سزگین صاحب یک مغازه اغذیه فروشی در برلین است. وی می گوید در سالهای اخیر شاهد چنین تغییراتی در آلمان نبوده است. وی در سن 14 سالگی به آلمان سفر کرد، ملیت خود را تغییر داد و همانند مردم آلمان از حقوق شهروندی و سیاسی این کشور برخوردار شده است. اما اخیراً همانند مشتریان خود اغلب این احساس را دارد که وی را به ملیت ترکیه ای بازگردانند.
سردار، جوان ترک تبار ساکن آلمان گفت: "ما نگران هستیم. تنش ها بسیار بالا گرفته است و ما نمی دانیم باید کجا برویم. می ترسم اوضاع برای ما بدتر از این شود."
جوامع ترک تبار آلمان از جرائم نژاد پرستانه و اقدامات راست افراطی به ستوه آمده اند. فراط کوشاک یکی از قربانیان این جرائم است. این شهروند آلمانی ترک تبار که کارمند دانشگاه بین المللی برلین است، از سالها پیش از فعالان ضد راست افراطی بوده است. آتش سوزی در ماه فوریه که به یک گروهک نئونازی نسبت داده شد، باعث شد وی خانواده خود را از دست بدهد.
فراط کوشاک گفت: "ماده منفجره ای در خودروی من که جلوی منزلم بود، کار گذاشته شده بود. ساختمان منزل من در آتش سوخت و ما در سه متری آتش در خواب بودیم."
از دیدگاه کوشاک، ورود راست افراطی AfD به پارلمان آلمان اوضاع را وخیم تر کرده است.
وی در ادامه اظهارات خود افزود:" از زمانی که حزب "آلترناتیو برای آلمان" (AfD) به پارلمان راه پیدا کرده ، نژادپرستی افزایش یافته است. آنها حرفهایی می زنند که غیرقابل پذیرش است. ظاهراً نژاد پرستی در آلمان پیش از این نیز وجود داشته است اما به ویژه به علت تاریخ آلمان خاموش مانده بود."
حزب راست افراطی تلاش های خود برای حمله به جوامع ترک را کاهش نمی دهد. چند ماه پیش یکی از رهبران منطقه ای این حزب در ملأ عام به ترک های آلمان ناسزا گفت.
آندره پوگنبورگ، رئیس حزب AfD در ساکس آنهالت گفت: "ترک ها یک میلیون و پانصد هزار ارمنی را قتل عام کرده اند. این شترها باید به همانجایی که از آنجا آمده اند، بازگردند."
سیهان سینانوگلو، سخنگوی جامعه ترک تباران آلمان گفت اقدامات حزب راست افراطی و اظهارات ضد مهاجرتی آن اوضاع را وخیم تر می کند.