پخش زنده
امروز: -
قائم مقام مرکز پژوهش های مجلس : پول پاشی به سمت پولشویی پیش رفته و ارائه تسهیلات بدون نظارت و صرف در راه پولشویی , سبب ایجاد بازار کاذب در ارز و طلا شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ قائم مقام مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در کارگروه اشتغال مازندران با اشاره به تهیه دو گزارش. ویژه پول پاشی و پول هلیکوپتری در مجلس شورای اسلامی و اعلام نظر این پژوهش به مقام معظم رهبری و اعضا هیئت رییسه مجلس گفت:تداوم چشم اندازهای فعلی اقتصاد و نیز لزوم ایجاد تدابیر ویژه اقتصادی مهمترین رویکرد گزارش تهیه شده بوده است.
قلی پور با بیان اینکه امروز نقدینگی کشور 1500 میلیارد تومان است گفت:نزدیک بینی مدیریتی برای اشتغالزایی دامنگیر سیستم مدیریت شده است و برنامه دراز مدت علاج اشتغال پایدار و رفع بیکاری است.
وی افزود:شرط ارائه تسهیلات نظارت در قبل ، بعد و حین کار است.
پول پاشی به سمت پولشویی پیش رفته است
قائم مقام مرکز پژوهش های مجلس گفت : پول پاشی به سمت پولشویی پیش رفته و ارائه تسهیلات بدون نظارت و صرف در راه پولشویی , سبب ایجاد بازار کاذب در ارز و طلا شده است.
قلی پور مهلت دادن در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به تجار را خواستار شد و گفت: افزایش تنفس پرداخت تسهیلات سبب می شود تا در مسیر سخت اقتصادی حجم سنگین تحریم ها را فعالان اقتصادی کمتر تحمل کنند.
وی همچنین در خصوص انتشار آماری از میزان رشوه بگیری کارمندان گفت : سایت ها بدون مطالعه اعلام رشوه بگیری 3 استان شمالی را مطرح کرده اند در حالیکه به توضیحات کامل در این خصوص توجه نکرده اند.
تعهد اشتغالزایی تعداد 10 هزار نفر در مازندران
استاندار مازندران نیز در این جلسه با اشاره به مصوبات جلسه امروز گفت:نظارت و پایش تسهیلات ارزان قیمت به صورت ماهانه در این جلسه پیگیری شده است.
محمد اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به کسب و کارهای نوین با توجه به وجود دیتا سنتر فعال در مازندران افزود:سازمان جهاد کشاورزی،صنعت،معدن و تجارت و گردشگری مکلفند هر ماه آمار بیکاران را با توجه به ارائه آمار از سازمان تامین اجتماعی رصد و گزارش کنند.
وی از تعهد اشتغالزایی به تعداد 10 هزار نفر در استان خبر داد و گفت:اعتبارات تسهیلات فراگیر و اشتغالزایی روستایی در کنار تسهیلات اشتعالزایی ویزه بهزیستی و کمیته امداد زمینه ساز ایجاد اشتغال در استان است.
استاندار مازندران همچنین تشدید نظارت در پرداخت. تسهیلات و بررسی مشکلات تولید. و اشتغال را خواستار شد.
اختصاص 7 هزار و 507 میلیارد تومان اعتبار تسهیلات فراگیر
اصغری مدیرکل کار،تعاون و رفاه اجتماعی مازندران نیز با اشاره به اختصاص 7 هزار و 507 میلیارد تومان اعتبار تسهیلات فراگیر و هزار و 655 میلیارد ریال اعتبار تسهیلات بودجه 96 گفت : تاکنون هزار و 161 قرار داد طرح در اشتغالزایی روستایی و هزار و 410 طرح نیز در بخش فراگیر منعقد شده است.
اصغری افزود : در بخش فراگیر به 81 طرح به میزان 600 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد و در بخش روستایی هزار و 13 طرح تسهیلاتی به ارزش هزار و 58 میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی از ابلاغ اعتبارات اشتغالزایی سال 97 بزودی در استان خبر داد و خواستار افزایش تحرک بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی. به متقاضیان شد.