پخش زنده
امروز: -
با ثبت اطلاعات مربوط به انبارها هم شناسایی کالاهای قاچاق و هم اطلاعات مکانی انبارها و مالکان آنها مشخص مي شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گلستان؛ معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان دیشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت : سامانه انبار از 20 ماه پیش کار خود را آغاز کرد تا با ثبت اطلاعات مربوط به انبارها هم شناسایی کالاهای قاچاق و هم اطلاعات مکانی انبارها و مالکان آنها مشخص گردد.
درویش علی حسن زاده با بیان اینکه تاکنون قریب به 17 هزار رکورد اطلاعات در سامانه ثبت شده است افزود : تمام واحد های صنعتی و تولیدی استان ، اصناف ، واحدهای کشاورزی ، دام و طیور ، انبارهای دارویی و بهداشتی و مواد پتروشیمی هدف فاز اول ثبت انبارها می باشند.
وی افزود: فاز دوم طرح رسیدگی به احتکار کالاهای اساسی بحث رسید حواله است که از اول شهریور اجرایی شده؛ بدین نحو که کلیه کالاهای که وارد یک انبار میشود و یا به مقصد دیگری از انبار ترخیص میشود باید در سامانه ثبت شود.
مدیر کل تعزیرات حکومتی گلستان نیز که مهمان تلفنی گفتگوی ویژه خبری بود گفت: کالای احتکاری کالایی است که به صورت عمده نگه داری شده، انبار کننده از عرضه کالا امتناع کند و به قصد گران فروشی کالا را انبار کرده باشد و همچنین ضرورت عرضه اعلام شده باشد.
حسین حسن پور گفت : اما کالاهای هدف که ضروری بودن عرضه شدنش اعلام شده عبارتند از غلات، انواع روغن، شکر، کره ، گوشت، شیر خشک ، مرغ و تخم مرغ، دانه های روغنی، لوازم منزل ، مواد بهداشتی، لاستیک و ... ، که انبار کردن آن با شرایط مذکور احتکار محسوب میشود و بر خورد قانونی را به همراه دارد.
وی افزود : تاکنون 23 پرونده با عنوان احتکار تشکیل شده و ما آنها را به سازمان صمت اعلام کرده ایم و این سازمان نیز حدود 17 مورد آن را تعیین تکلیف کرده و عدم احتکارشان را تایید نمود اما مواردی که احتکار آن محرز شد طبق قانون مورد پیگیری قرار گرفته است.