پخش زنده
امروز: -
متخصصان معقتدند برخلاف تصور عموم مردم، قورت دادن آدامس هیچ عارضهای بر دستگاه گوارشی افراد ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ با توجه به اینکه برای انسجام بافت آدامس به آن رزین اضافه می شود تا خاصیت لاستیکی پیدا کرده و جویدن آن لذت بخش باشد.
برخی بر این باورند که که به دلیل افزوده شدن رزین به آدامس، قورتدادن آن میتواند موجب بروز مشکلات گوارشی شود، اما این در حالی است که آدامس قابل تجزیه نیست و بهصورت کامل دفع میشود.
توصیه می شود به جای آدامس از سقز بهدلیل اینکه از مواد گیاهی تشکیل میشود استفاده شود و قورت دادن سقز نیز عوارضی برای دستگاه گوارش به همراه ندارد.