پخش زنده
امروز: -
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری خراسان جنوبی گفت: میزان خسارت فرسایش بادی به منابع زیستی و اقتصادی در کانونهای بحرانی فرسایش بادی استان سالیانه20 میلیارد و 252 میلیون تومان برآورد شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، علیرضا نصرآبادی تعداد مناطق تحت فرسایش بادی را ۲۳ منطقه و کانونهای بحرانی فرسایش بادی را ۲۸ کانون عنوان کرد.
وی افزود: تداوم خشکسالی، کاهش پوشش گیاهی ،رطوبت خاک و عدم احداث ایجاد بادشکن در حاشیه مزارع از دلایل ایجاد گرد و غبار در استان است.
به گفتۀ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیابان زدایی و کاهش پدیده گرد و غبار در این استان از سال ۱۳۵۸ آغاز شد و در سالهای گذشته سطح قابل توجهی از عرصه های بیابانی استان در کانون های بحرانی فرسایش بادی و یا مناطق تحت تاثیر آن با اجرای نهالکاري، مديريت رواناب هاي سطحي، بذرکاري، احداث بادشکن زنده و غيرزنده و تهيه و اجرای طرحهاي مديريت جنگلهاي دست کاشت احیا شده است.
علیرضا نصرآبادی افزود: جامع نگری و رویکرد توسعه پایدار در اجرای پروژه های مختلف منابع طبیعی و مدیریت اصولی اراضی کشاورزی استان برای مقابله با پدیده گرد و غبار در دستور کار است.