توصیههای بهداشتی دامپزشکی برای ذبح دامهای نذری در ایام محرم
معاون سلامت دامپزشکی استان کرمانشاه خواستار رعایت نکات بهداشتی در ذبح دامهای نذری و تهیه گوشت برای مراسمات ایام محرم شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان؛ دکتر علیرضا امیری گفت: هم
استانیها و خیرین میتوانند در ایام محرم دام نذری خود را از میدانهای عرضه دام زنده که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی میباشد، تهیه نمایند.
وی افزود: ذبح دام در معابر و خیابانها علاوه بر انتشار بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان موجب آلودگی زیست محیطی میشود به همین دلیل خیرین میتوانند دامهای نذری خود را در نزدیکترین کشتارگاه دام زیر نظر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح نمایند و یا اگر در منزل اقدام به این سنت نیکو مینمایند میبایست با رعایت کامل مسائل بهداشت فردی و محیطی، اقدام به این کار کرده و در صورت تمایل میتوانند از نظارت رایگان بهداشتی دامپزشکی توسط اکیپهای سیار بهرهمند شوند.
معاون سلامت اداه کل دامپزشکی توصیه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، گوشت دام قربانی را ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی دام (دل، جگر و قلوه) را ۴۸ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه سانتی گراد) نگهداری کرده سپس اقدام به مصرف آن نمایید.
وی افزود: سامانه تلفنی چهار رقمی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات رایگان به هم استانیها است.