پخش زنده
امروز: -
آجیل منبع باارزش از چربیهای سالم، فیبر و سایر مواد مفید برای بدن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ آجیل بهعنوان یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی مانع از بروز بیماریهای مزمن میشود.
بادام زمینی
بادامزمینی یا پسته شامی، طیف وسیعی از پلی فنل، آنتیاکسیدان، فلاونوئید و اسیدآمینه را در خود جایداده وغنی از پروتئین گیاهی است.
چربیهای بادامزمینی عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع هستند.
بادام
بادام پروتئین کمتری نسبت به بادامزمینی دارد و میان وعده مناسبی بهجای چیپس و پفک است.
بادام حاوی مواد معدنی شامل منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، کلسیم و ویتامین E است.
پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین و سایر مواد مغذی حیاتی برای بدن است. پسته منبع اسیدهای چرب سالم و آنتیاکسیدان است. خوردن پسته تأثیر مثبتی بر فشارخون و عملکرد سلولهای اندوتلیال دارد که منجر به کاهش بیماریهای قلبی میشود.
بادام هندی
بادامهندی غنی از چربیهای غیراشباع است که با داشتن بافت خامه مانند با غذاهای زیادی مصرف می شود و بهعنوان میان وعده نیز میتوان از آن استفاده کرد.
در بادامهندی املاحی چون کلسیم آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم وجود دارد.
گردو
گردو کربوهیدرات پایینتری دارد ولی کالری بالایی دارد گردو حاوی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم است.
فندق
فندق با طعم و عطر خاص هر چیزی را خوشمزه و شیرین میسازد. پروتئین کمتری نسبت به بقیه دارد.
خوردن آجیل بهصورت میکس و یا با شیر بهترین حالت برای جذب کالری و ویتامین است.