به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ الهام فخاری در نشست اعضای کمیسیون فرهنگی با اصحاب رسانه و در پاسخ به سوالی مبنی بر پیگیری طرح تحقیق و تفحص از همشهری گفت: در بحث تحقیق و تفحص از روزنامه همشهری اگر چه شکایتی علیه بنده مطرح شد اما ما مصمم به روند بررسی طرح تحقیق و تفحص از روزنامه همشهری بودیم و هستیم.
وی تصریح کرد: شکایت مطرح شده هیچ خللی در فرآیند بررسی طرح تحقیق و تفحص از روزنامه همشهری را نداشته است چرا که مسئله ما شخص یا فرد خاصی نبوده و تاکید ما بر تحقیق و تفحص بررسی فرآیندها و اقدامات گذشته بوده است.
فخاری ادامه داد: در همین راستا جلسات متعددی را با کارشناسان مربوطه برگزار کردهایم و موضوع تحقیق و تفحص از موسسه همشهری با حساسیت ویژهتری پیگیری خواهد شد.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در کنار گزارشات مطرح شده پیشنهاداتی نیز برای اصلاح فرآیند مسائل اخیر همشهری مطرح شده است که متاسفانه در این زمینه نیز برخی از مسئولان فعلی روزنامه همشهری نیز بدون هماهنگی کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران مواردی را انجام داده است.
وی با تاکید بر اینکه هرگونه قرارداد جدید در بخشهای مختلف از جمله مجلات، نشریات و تیراژ باید با هماهنگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران باشد گفت: ما این موضوع را به مدیر عامل موسسه همشهری تذکر دادهایم و امیدواریم این موضوع متوجه وی نیز قرار بگیرد.
فخاری همچنین درخصوص فعالیت ستاد شورایاری ها گفت: این ستاد فعالیتش را همچنان انجام می دهد ضمن اینکه ما تغییراتی را در ساختار مناطق و زیرمجموعههای مربوطه تعیین و اجرا کردیم که مورد توجه شورایاریها قرار گرفته است.
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران همچنین درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورایاریها گفت: در این دوره از انتخابات نیاز به هماهنگی و برنامهریزی و دستگاههای مربوطه داریم امیدواریم این امر هرچه زودتر انجام شود.
وی گفت: طبق بررسیها و گزارشات اخذ شده از شورایاریهای محلات تهران، اعضای شوراها نسبت به وضعیت شوراها نظر مثبتی را دارند.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در ادامه به موضوع تخریب عملکرد شورا در هفته اخیر اشاره کرد و گفت: به زودی فایل عملکرد این کمیته در اختیار مردم قرار می گیرد تا خود مردم در این خصوص قضاوت کنند.
وی با تاکید بر حفظ و پیگیری اقدامات خوبی که در گذشته برنامه ریزی شده اند تصریح کرد: تاکنون 45 جلسه ستاد شورایاری، 36 جلسه کمیته اجتماعی و 30 جلسه تهران امید دارد برگزار شده است ضمن اینکه تاکنون بازدید های نظارتی و گزارش های میدانی مورد اجرا قرار گرفته است.
رئیس کمیته اجرایی شورای شهر تهران اظهار داشت: در گذشته این کمیته نگاه آسیب محور داشت که در دوره کنونی با تغییر آن به فرصت های اجتماعی همچون انجمن های صنفی و تخصصی توجه می شود.
فخاری همچنین اظهار داشت: در این دوره به آرامستان ها به عنوان یک فضای عمومی توجه شده و برای خیابان ها تعریف جدیدی تبیین شد.
وی در ادامه به موضوعات کودکان، زنان و سالمندان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته نتوانستیم به خوبی به این موضوعات بپردازیم که امیدواریم در سال دوم شورا این توجه انجام گیرد.
الهام فخاری همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص تبدیل شهر تهران به شهری بدون متکدی گفت: این کار به لحاظ عملیاتی امکان پذیر است اما باید توجه داشت که این کار به تنهایی منجر به نتیجه مطلوب نمی شود.
وی با تاکید بر اینکه موضوع متکدیان یک مسئله است و نه تنها یک مورد خاص، اظهار داشت: این کار در تعامل با سایر دستگاهها امکان پذیر خواهد بود.