پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: کشاورزانی که تا اول تیر گندم خود را تحویل دادند ۱۰۰ درصد مطالبات را تا بعد ازظهر امروز دریافت خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، یزدان سیف در جلسه خبری امروز با اشاره به اینکه تا 23 شهریور 9 میلیون و 500 هزار تن گندم به صورت تضمینی خریداری شده است افزود: تاکنون 83 هزار و 680 میلیارد ریال از مجموع 124 هزار و 640 میلیارد ریال به گندمکاران پرداخت شده است .
وی گفت: با تمهیدات دولت و وزارت جهاد کشاورزی اوراق سهام عرضه می شود و امیدواریم تا پایان هفته 15 هزار میلیارد ریال از منابع برای تسویه مطالبات کشاورزان تامین شود .
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: تاکنون 67 درصد مطالبات و تا پایان هفته نیز 75 درصد از کل مطالبات گندمکاران تسویه می شود .
سیف ابراز امیدواری کرد: کل مطالبات گندمکاران در سریعترین زمان ممکن پرداخت شود .
وی گفت : تاکنون 330 هزار تن دانه روغنی به صورت تضمینی خریداری شده که این میزان در سال گذشته حدود 181 هزار تن بوده است .
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود : خرید تضمینی دانه های روغنی در مقایسه با سال گذشته 82 درصد رشد داشته است .
سیف گفت : ارزش خرید تضمینی دانه روغنی حدود 9100 میلیارد ریال است که 87 درصد افزایش یافته است .
وی افزود : امسال یک میلیون و 400 هزار تن دانه روغنی تحویل کارخانجات روغن کشی شد که این میزان در مدت مشابه سال گذشته 926 هزار تن بوده است .
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران درباره قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی 98-97 گفت : وزارت جهاد کشاورزی قیمت خرید تضمینی گندم را در قالب بسته قیمت های پیشنهادی به شورای اقتصاد ارائه داده است و امیدواریم تا پیش از پایان شهریور قیمت ها اعلام شود .
سیف درباره صادرات آرد افزود: هم اکنون شرکت ها صادرات آرد را از محل ورود موقت انجام می دهند اما در زمینه محصولات داخلی با توجه به شرایطی که در آن قرار داریم صادرات ممنوع است .
وی تاکید کرد : واردات گندم و آرد فقط در قالب ورود موقت به منظور صادرات انجام شده است و برای مصرف داخلی هیچگونه وارداتی نداشته ایم .
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایرانی گفت : گندم و آرد 900 تومانی تا پایان شهریور از طریق سامانه بانک سپه به فروش می رسد.
شرکت بازرگانی دولتی ایران به سامانه جامع انبارها متصل شد
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: از روز چهارشنبه اطلاعات 1800 انبار شرکت از طریق وب سرویس به سامانه جامع انبارهای وزارت صنعت وصل شده است.
یزدان سیف در ادامه جلسه خبری امروز با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن، تجارت متولی انبارهای کل کشور است افزود: این شرکت سامانه جامع ورود و خروج کالاها را از سال های گذشته فعال کرده است و از چهارشنبه گذشته نیز این سامانه داخلی به سامانه جامع انبارهای وزارت صنعت برای ارائه اطلاعات موجود وصل شده است.
وی گفت: تمام اطلاعات مربوط به کالاهای موجود در انبارهای شرکت ثبت شده و به صورت شبانه روزی در حال انتقال به سامانه جامع انبارهای وزارت صنعت است.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران درباره تأمین کالاهای اساسی افزود: هیچ کمبود و نگرانی برای تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد اما نباید اجازه دهیم افرادی با استفاده از رانت ارز 4200 تومانی برای واردات دریافت کنند و تعادل بازار را بر هم بزنند.
وی گفت: برخی بخش ها در حوزه تأمین مواد اولیه بسته بندی تعادل بازار را بر هم زدند و سبب افزایش چهار برابری قیمت ها شدند.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تصریح کرد: این قواعد سبب بی عدالتی در اقتصاد می شود و در نتیجه بخش های تولیدی دیگر کار و فعالیت را به صرفه نمی دانند.
سیف تاکید کرد: هیچ گونه کمبودی در کالاهای اساسی وجود ندارد و مایحتاج مردم تأمین است.
وی درباره تأمین بازار کره گفت: واردات کره نسبت به سال گذشته افزایش یافته و 30 مرداد امسال 16 هزار و 920 تن کره وارد شده است.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: به تازگی کارخانه ای در جنوب کشور فعال شده است و کره تولید می کند.
ذخایر شکر به اندازه کافی وجود دارد
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ذخایر شکر به اندازه کافی است و بیش از نیم میلیون تن شکر در کارخانه ها موجود است.
یزدان سیف با اشاره به اینکه فصل برداشت و خرید تضمینی چغندر قند آغاز شده است، افزود: پیش بینی می شود امسال 8 میلیون تن چغندر قند برای تولید شکر به کارخانجات تحویل شود.
وی تاکید کرد: نگرانی برای تامین نیاز بازار نداریم و بازار نیز ثبات خوبی دارد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: بازار محصول شکر متعادل است و افزایش قیمت قابل توجهی نیز نداشته است.
سیف افزود: در بخش واردات شکر تا این لحظه 87 هزارتن شکر خام برای تصفیه به کارخانجات وارد شده است ما از بابت واردات مشکلی نداریم و تاکید ما بر حمایت از تولید داخل است.
وی تاکید کرد: هیچ برنامه ای برای واردات کوتاه مدت نداریم اما برای واردات وتامین نیاز بازار در بلندمدت باید تصمیم گیری شود.