پخش زنده
امروز: -
بنیاد خیریه موسوم به «حسین (ع) کیست؟» متعلق به شیعیان شیکاگو به دانشآموزان فقیر در خصوص تهیه لوازم التحریر برای آغاز سال جدید تحصیلی، کمک میکند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، بنیاد خیریه موسوم به «حسین (علیه السلام) کیست؟» متعلق به شیعیان مقیم شهر شیکاگو در ایالت ایلینویِ آمریکا به دانشآموزان فقیر در مدارس این شهر در خصوص تهیه لوازم التحریر برای آغاز سال جدید تحصیلی، کمک میکند که طبعاً تبلیغی برای اسلام و تشیع در جامعه آمریکا به حساب میآید.
مجری خبر شبکه تلویزیونی «دبلیو جی اِن-9» (شبکه 9 تلویزیونِ) شیکاگو ابتدا در رابطه با نذر فرهنگی شیعیان مقیم آمریکا در آستانه ماه محرم با اهدای ۳۵۰ بسته لوازم التحریر برای دانش آموزان نیازمند این شهر، گفت: دانش آموزان مدارس دولتی شیکاگو ظرف چند هفته آینده (پس از پایان تعطیلات تابستانه) بار دیگر به مدارس بازخواهند گشت، ولی زمان بازگشت به مدرسه، برای آن دسته از دانش آموزان که والدین شان استطاعت مالیِ کافی برای خریداری لوازم التحریر و سایر لوازم مدرسه را ندارند، ممکن است زمانی مملو از فشارهای روحی و روانی باشد. مجری دیگرِ این شبکه گفت: اما امروز دهها داوطلب شیعه تلاش خود را کردند تا اطمینان حاصل کنند کودکان آنچه را برای آغاز سال تحصیلی به آن نیاز دارند، در اختیار داشته باشند. شان لوئیس، خبرنگار ما، از منطقه «ایست گارفیلد پارک» در شهر شیکاگو این گزارش را ارسال کرد.
خبرنگار این شبکه، در حالی که تصاویری از مدرسهای که در آن زنان محجبه و مردان مسلمان (شیعه) در حال بسته بندی لوازم التحریر برای دانش آموزان نیازمند بودند، پخش میشد، گفت: در مدرسه ابتدایی «فارادِی،» داوطلبان به منظور آماده سازی شرایط برای بازگشت دانش آموزان به مدارس، کاملاً به جنب و جوش در آمدهاند. امروز در اینجا 350 بسته ویژه که مملو از لوازم التحریر و سایر نیازمندی های دانش آموزان است، برای دانش آموزان فقیر مدارس دولتی شیکاگو به صورت کوله پشتی برای این دانش آموزان آماده میشود.
والی رِضوی، یکی از داوطلبان (شیعه پاکستانیتبار) که روی پیراهنش این جمله نوشته شده بود: «حسین (علیه السلام)، الهامبخش من است» درباره محتوای این بستهها گفت: این بستهها شامل قیچی، چسب، دفتر نقاشی، دفتر مشق و امثال آن است. خبرنگار نیز افزود: این بسته ها همچنین حاوی ماژیک، مدادرنگی، ماشین حساب و مداد پاک کن برای پاک کردن (برطرف کردن) مشکلاتِ بسیاری از خانواده های نیازمند در زمان بازگشت فرزندانشان به مدرسه است که بزرگترینِ آن مشکلات، هزینه خریداری لوازم مورد نیاز دانش آموزان است. رضوی افزود: زمانِ بازگشت به مدارس باید زمانی خوشحال کننده برای والدین و مدارس باشد.
خبرنگار اضافه کرد: اکنون سه سال است که گروه خیریه غیرانتفاعیِ «حسین (ع) کیست؟» (با آدرس تارنمای whoishussain.org) لوازم مورد نیاز دانشآموزان فقیر را خریداری و به آنان ارسال کرده است. مأموریت آنان خدمترسانی به جامعه از طریق «بزرگواری، همدردی و از خودگذشتگی» است.
رضوی گفت: مسائل اجتماعی فراوانی در شیکاگو وجود دارد. به نظر من، آموزش، راه حل بسیاری از مشکلات متنوع اجتماعی، از جمله بیخانمانی (خیابانخوابی) یا جنایات تأسفآوری است که ما در این شهر شاهد آن هستیم.
خبرنگار افزود: اینها موضوعاتی است که این داوطلبان باور دارند می توانند با این حرکاتِ نمادینِ کوچک به حل آن ها کمک کنند.
دکتر تاوانا ویلیامز، مدیر مدرسه ابتدایی فارادِی، گفت: وقتی کودکان در اولین روز بازگشایی مدارس در مدرسه حاضر میشوند، این بسیار حائز اهمیت است که آنان لوازم یا منابع لازم را در اختیار داشته باشند، ولی خیلی وقتها والدینِ آنها استطاعت مالی کافی ندارند. ما نمی خواهیم این مسئله (ناداریِ والدین) بازدارنده کودکان از آمدن به مدرسه باشد. وی افزود: سازمان خیریه «حسین» پا پیش گذاشته و مواد لازم را برای دانش آموزان ما و خانواده های آنان فراهم کرده است. دانش آموزان نیازمند، از دریافت این کمکها هیجانزده هستند.
خبرنگار افزود: امید میرود که 350 بسته کمکی که امسال به دانش آموزان نیازمند در سه مدرسه شیکاگو ارسال میشود، در سال آینده، به 700 کولهپشتی مملو از لوازم التحریر افزایش یابد، زیرا خبر اعطای این کمک ها در حال گسترش است.
رضوی گفت: سازمان خیریه ما بر این باور است که آموزش و همچنین کمک به آموزش، به هر نحوِ ممکن- که البته این فقط بخشِ بسیار کوچکی از آن است- بسیار مهم است، ولی ما هر چه در توان داریم انجام می دهیم و امیدواریم که در خلال سال های آتی بتوانیم کارهای بزرگتر و گستردهتری انجام دهیم.
خبرنگار در پایان این گزارش افزود: این دیدگاهی بزرگ برای آموزش به جامعه است که به صورت بستههای کمکی ارسال می شود.
مجری خبر این شبکه سپس این سؤال را مطرح کرد: «پس، حسین کیست؟» وی سپس خودش متنی را که در پاسخ به این سؤال تهیه شده بود، از رو قرائت کرد و گفت: «حسین (ع) یک رهبر انقلابی در قرن هفتم میلادی بود که برای عدالت اجتماعی قیام کرد و میراثِ او اکنون الهامبخش میلیونها تن در سراسر جهان است.»
وی در خاتمه خطاب به بینندگان این شبکه افزود: برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص این که شما نیز چگونه میتوانید برای سال آینده (به تهیه و توزیع این بسته های آموزشی) کمک کنید، به پایگاه اینترنتی ما مراجعه کنید. ما نیز مانند شما هستیم و این کار را خواهیم کرد.