نظامیان اشغالگر در همین حال روستای فلسطینی خان الاحمر را در محاصره کامل قرار داده و به فعالان و عده ای از ساکنان خان الاحمر اجازه نمی دهند وارد روستا و به اعتصاب ملحق شوند. اعتصاب کنندگان خواستار پایان دادن به سیاستهای رژیم صهیونیستی در وادار کردن فلسطینیان به کوچ اجباری و تخریب روستای خان الاحمر شده اند. مقصود اعتصاب کنندگان مهلتی است که مقامات رژیم اشغالگر برای تخلیه روستای خان الاحمر و تخریب آن اعلام و به ساکنان روستا هشدار داده اند خانه های خود را ترک کنند.
کمیته اقدامات مردمی در هیئت مقاومت در مقابل دیوارسازی و شهرک سازی رژیم اشغالگر اعلام کرد فعالان مقاومت مردمی توانستند ساعات پایانی شب گذشته دری را که نظامیان صهیونیست بر سر راه روستای خان الاحمر نصب کرده بودند، بگشایند و وارد روستا شوند.
پایان مهلتی که رژیم اشغالگر برای تخلیه خان الاحمر داده بود
صبح امروز چهارشنبه مهلتی که مقامات تل آویو برای تخلیه خان احمر در شرق قدس اشغالی داده بود به پایان رسید.
به گزارش پایگاه اینترنتی العربی الجدید؛ فعالان فلسطینی دیروز سه شنبه موفق شدند روستای جدیدی در موازات روستای خان احمر بسازند و نام آن را ”وادی الاحمر“ گذاشتند. اسرائیلی ها تهدید کرده اند خان احمر را تخریب و ساکنان بادیه نشین آن را اخراج می کنند.
عبدالله ابورحمه عضو فعال در سازمان مقاومت با دیوار حائل گفت روستای جدید ممکن است به پناهگاهی جایگزین برای روستای خان احمر تبدیل شود. وی خاطرنشان کرد هر تصمیم جدید درباره وادی احمر زمان بر است زیرا مستلزم طی مراحل قانونی برای صدور فرمان تخریب است و زمان لازم برای اعتراض فعالان را فراهم می کند.
با وجود این، ابورحمه بعید ندانست که روستای جدید با یک تصمیم سیاسی و بدون رعایت جوانب قانونی تخریب شود.
دادگاه عالی اسرائیل چهارشنبه گذشته درخواست ساکنان خان احمر را برای خودداری از اخراج آنها و تخریب این روستا که در اراضی کرانه باختری اشغالی قرار دارد نپذیرفت.
ساکنان بادیه نشین این روستا اصالتا از صحرای نقب هستند و در سال 1953 در پی کوچ اجباری مقامات صهيونيست در بادیه القدس ساکن شدند. آنها از راه دامپروری امرار معاش می کنند و چند شهرک صهیونیستی روستای آنها را محاصره کرده است. این روستا در زمین هایی قرار دارد که اشغالگران برای اجرای طرح خود موسوم به E1 در نظر گرفته اند و هدف از آن سیطره بر 12 هزار دونم (هر دونم معادل هزار متر مربع) از اراضی قدس تا بحر المیت با هدف خالی کردن منطقه از ساکنان فلسطینی به عنوان بخشی از طرح جداسازی جنوب کرانه باختری از مرکز آن است.
خان احمر از خدمات اساسی مانند آب و برق و شبکه مخابراتی و جاده بی بهره است از این رو ساکنانش از انرژی خورشیدی برای روشنایی در شب بهره می برند. خانه های آنان بارها تخریب شده است. مسجد و مدرسه این روستا که 170 دانش آموز در آن تحصیل می کنند نیز تخریب خواهد شد.