پخش زنده
امروز: -
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مسئولان هیئت ها خواست برای پخت و پز نذری با کارشناسان مراکز بهداشتی هماهنگ شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمان ، رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در صورت درخواست مسئولان هیئت ها ، کارشناسان بهداشت محیط بر بهداشت نذری ها نظارت می کنند.
احمدپور همچنین به مسئولان هیئت ها توصیه کرد: فرآورده های خام دامی که تهیه می کنند تحت نظارت دامپزشکی باشد و از قبول نذورات خام از افراد ناشناس بپرهیزند .
وی تاکید کرد: افرادی که در توزیع نذری همکاری دارند باید گواهی تندرستی از بهداشت محیط بگیرند.
احمدپور همچنین بر توزیع غذای نذری در ظروف آلومینیومی و گیاهی تاکید کرد و گفت: در صورت توزیع سبزی در بین هیئت ها باید حتما مراحل سالم سازی انجام شود.
رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از مردم خواست برای پیشگیری از مشکلات زیست محیطی از ذبح احشام در کوچه و خیابان خودداری کنند.