پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام امروز در همایش تخصصی شوراهای امربه معروف و نهی از منکر استان گفت : ابا عبدالله الحسین (ع) برای احیاء امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و در ایام محرم باید این فریضه برای مردم تبیین و تشریح شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت السلام والمسلمین لطفی افزود: آمریکا ، صهیونیست و دشمنان نظام اسلامی بزرگترین منکر هستند که در حال جنگ روانی در عرصه های مختلف علیه نظام اسلامی هستند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تاکید کرد: امروز مردم و مسئولان نظام باید با وحدت و همدلی تمام توطئه های نظام استکبار را خنثی کنند.
استاندار ایلام هم در این همایش حفظ تمامیت ارضی ، جلوگیری از شایعات و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری را از جمله بزرگترین معروف ها دانست .
قاسم سلیمانی دشتکی افزود: دشمن در طول چهل سال گذشته ازتمام نقشه ها از جمله جنگ، تحریم ، شبیه خون فرهنگی ، جنگ اقتصادی و ترور افراد شاخص استفاده کرده است اما با اتحاد و همدلی مردم همه این نقشه ها نقش بر آب شده است.
سردار حسینی دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر نیز در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد احیا امر به معرروف و نهی از منکر استان گفت : امروز همه تلاش دشمن در راستای جنگ اقتصادی صورت میگیرد که باید دولتمردان ، مجلس و قوه قضائیه با همکاری مردم راهکار های لازم برای عبور از این جنگ به کار گیرند.