پخش زنده
امروز: -
چغندر سرشار از بتائین است که به پاک سازی کبد کمک می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ با مصرف چغندر خطر بیماریهای قلبی عروقی کاهش می یابد و عملکرد مغز تقویت می شود.
بیشتر نوشیدنی های چغندر برای شیرین شدن به افزودن سیب وابسته هستند، اما می توان از شیرینی هویج و اسید سیتریک موجود در پرتقال نیز برای بهبود عطر و مزه نوشیدنی چغندر استفاده کرد.
چغندر حاوی تیامین ، ویتامین B1 ، نیترات های کاهنده فشار خون، و مواد معدنی مانند منگنز، کلسیم، پتاسیم، آهن، مس و سدیم است
آنتی اکسیدان های موجود در چغندر التهاب و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهند. بتالین های موجود در چغندر نیز از سمزدایی کبد پشتیبانی می کنند. نیترات های موجود در چغندر در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شوند که موجب آرامش و گشاد شدن رگ های خونی می شودو ظرفیت انتقال اکسیژن خون افزایش می یابد.
هویج یکی از سبزی های ریشه ای با تراکم بالای ویتامین A است که م به بهبود بینایی، به ویژه دید در شب یا بینایی افرادی که کمبود ویتامین A دارند، کمک کند.
پرتقال سرشار از ویتامین C، ویتامین B، پتاسیم، و فلاونوئیدها است. فلاونوئیدهای موجود در پرتقال می توانند التهاب مزمن را کاهش دهند، و از بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی عروقی، دیابت، پوکی استخوان، زوال عقل و سرطان پیشگیری کنند.