به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، استاندار کردستان در این مراسم گفت: بازنشستگان بهترین دوران عمر خود را در راه خدمت به مردم و نظام سپری کرده لذا تکریم این بزرگواران وظیفه همه مردم است.
بهمن مرادنیا با بیان اینکه کارمندان امروز در هر پست و مقامی که دارند انجام دهند به آینده خود خدمت میکنند گفت: نباید ارتباط بازنشستگان بعد از اتمام دوران خدمت با سیستم اداری قطع و همه تجارب بازنشستگان از بستر خارج شود بلکه فراهم کردن زمینهای برای استفاده جوانان و انتقال این تجارب به نسلهای آینده ضروری است.
وی تشکیل شرکت سرمایهگذاری در استان برای ایجاد اشتغال مجدد بازنشستگان و فراخوان آنان به چرخه کار در ابعاد مختلف خدمات، کشاورزی، دامپروری و عمرانی برای رهایی از افسردگی و بهرهمندی این قشر پیشکسوت در استان را ضروری دانست و گفت: بازنشستگان باید سهامداران این شرکتها شوندتا فرصتی برای درسآموزی و اخذ تجربه از بازنشستگان در استان ایجاد شود.
نماینده شهرستانهای سنندج دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس قانون حقوق بازنشستگان باید ۸۰ درصد حقوق افراد شاغل باشد، اما متاسفانه این قانون اجرایی نمیشود.
علوی با اشاره به اینکه بازنشستگان پیشکسوتان علم و آگاهی هستند گفت: اگر بزرگان در جامعه نباشند هیچ گونه منزلت و عظمتی درآن جمع دیده نمیشود و اجتماع وقتی ناسالم میشود که جایگاه بزرگان مخدوش شود.
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان کردستان هم در این همایش از وجود ۲۱ هزار و ۶۰۸ بازنشسته دراین استان با میانگین سنی ۵۱ سال خبر داد و گفت: مسنترین بازنشسته با ۹۲ و جوانترین بازنشسته با ۴۰ سال سن در استان کردستان زندگی میکنند.
احمدی به پرداخت ۳۶۰ میلیارد ریال حقوق ماهیانه بازنشستگان در استان کردستان اشاره کرد و گفت: تبعیض از نظر دریافتها بزرگترین مشکل بازنشستگان است تا جایی که دریافتی یک بازنشسته یک میلیون و ۱۰۸ هزار تومان، ولی دریافتی بازنشستهای دیگر ۲۲ میلیون تومان است.