پخش زنده
امروز: -
در پي تلاش بحرین براي عضویت در شورای حقوق بشر، مرکز بین المللی حمایت از حقوق و آزادی ها اعلام کرد بحرین جایی خطرناک برای فعالان حقوق بشر است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی الشرق قطر، مرکز بین المللی حمایت از حقوق و آزادی ها اعلام کرد بحرین جایی خطرناک برای فعالان حقوق بشر است.
پس از آن که بحرین از نامزدی خود برای عضویت در شورای حقوق بشر خبر داد، مرکز بین المللی حمایت از حقوق و آزادی ها که در ائتلاف دیوان بین المللی کیفری نیز عضویت دارد، از کشورهای عضو شورای حقوق بشر خواست گزارش های حقوقی صادره از کمیساریای عالی حقوق بشر، گزارش های اتحادیه اروپا، گزارش های کمیته حقوق بشر کنگره آمریکا و گزارش های سازمان های حقوق بشر درباره اوضاع حقوق بشر در بحرین را بازنگری کنند.
این مرکز با بیان این که بحرین به مکانی خطرناک برای مدافعان حقوق بشر تبدیل شده است و با اشاره به نقض های صورت گرفته علیه ابتسام الصائغ، فعال حقوق بشر بحرینی افزود: فعالان حقوق بشر اکنون در فضای اقدامات غیر قانونی، اخبار جعلی و دروغین روزنامه ها و رسانه های دولتی بحرین فعالیت می کنند؛ اقداماتی که با هدف تباه کردن اقدامات فعالان حقوق بشر و تحریک علیه آنها انجام می شود.
این مرکز بین المللی با انتشار بیانیه ای افزود: «بحرین به حملات خود علیه زید بن رعد آل حسین کمیسر عالی حقوق بشر عادت کرده است آن هم فقط به این علت که وی در گزارش های خود به نقض حقوق بشر در بحرین اشاره می کند در حالی که مقامات بحرینی می دانند کمیسر عالی حقوق بشر مسئول اصلی موضوع حقوق بشر در سازمان ملل است.»
در این بیانیه آمده است: حضور بحرین در شورای حقوق بشر به عنوان عضو این شورا، می تواند به عادی سازی نقض حقوق بشر بینجامد؛ کاری که بر اساس قانون بین المللی، اقدامی ممنوع و جرم بین المللی محسوب می شود. این مرکز همبستگی کامل خود را با همه مدافعان حقوق بشر که در بحرین فعالیت می کنند، اعلام کرد و از شورای حقوق بشر خواست برای حمایت از آنها و حمایت از سازمان های حقوق بشری آنها تصمیماتی اتخاذ کند.
از سوی دیگر، برخی نویسندگان برجسته جهانی با امضای نامه ای سرگشاده از مقام های بحرینی خواستند موضوع محروم شدن حسن مشیمع از حق درمان و مطالعه در داخل زندان را بررسی کنند. آنها خواستار آزادی هر چه سریع تر وی شدند.
این نویسندگان خطاب به مقامات بحرینی گفتند « حسن مشیمع طی دوره بازداشت، در معرض رفتارهای تحقیر آمیز و غیر انسانی در زندان مرکزی "جو" قرار گرفت. همچنین به علت شکنجه هایی که علیه وی اعمال شد، تحت چهار عمل جراحی قرار گرفت.»