سیاست کشت محصول ارگانیک سیب زمینی با جدیت در استان دنبال می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اردبیل, مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این مطلب گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است.
فولادی متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک را 25 تن در هکتار عنوان کرد. وی با بیان اینکه کارشناسان و کشاورزان در تمام مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول بر مسائل مربوط به عمل آوری محصول نظارت دقیق دارند , اهداف کشت ارگانیک را دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و با کیفیت عنوان کرد.
استان اردبیل با تولید سالانه حدود 800 هزار تن سیب زمینی , حدود 15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می کند که از لحاظ کیفیت ، درصد ماده خشک و وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود , در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است.