جنگنده های روسی پایگاه های جبهه النصره را در ادلب هدف قرار دادند
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: حملات هوایی به ادلب را چهار جنگنده روسی با بمبهای بسیار دقیق به اجرا درآورده اند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: جنگنده های روسی پایگاه های جبهه النصره را در ادلب در چندین حمله هوایی هدف قرار دادند.
وزارت دفاع روسیه افزود: این حملات هوایی را چهار جنگنده روسی با بمبهای بسیار دقیق به اجرا درآورده اند. همچنین سامانه دفاعی هوایی در حمیمیم دو پهپاد تروریستها را در هوا سرنگون کردند. با سرنگونی این دو پهپاد تعداد هواپیماهای بدون سرنشین تروریستها که در یک ماه گذشته هدف قرار داده شده اند به 47 پهپاد رسیده است.
خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین در گزارشی گفت: دهها حمله هوایی سوری و روسی به انتظار عملیات در حومه غربی ادلب پایان داد. منابع میدانی تاکید کردند: در این بمباران ها پایگاه ها و انبار مهمات جبهه النصره و حزب ترکستانی در مناطق جسر الشغور، الجانودیه ، محمبل و السنقول هدف قرار داده شده است.
این عملیات ها در پی آمادگی های ارتش سوریه در اجرای عملیات نظامی و قبل از تفاهم هایی است که قرار است در نشست سه جانبه سران (ایران، روسیه و ترکیه) در تهران درباره پرونده ادلب صورت بگیرد.
مهند الضاهر نویسنده و تحلیلگر سیاسی در این زمینه گفت: «درگیریها در جسر الشغور نشان دهنده آغاز عملیات است اما نظام سوریه نمی خواهد جنگ را با این هیاهوی رسانه ای آغاز کند؛ هیاهویی که همانند غوطه و دیگر مناطق ایجاد شده بود. فکر می کنم تصمیم به آغاز عملیات گرفته است اما پس از روز هفتم ماه جاری خواهد بود که پس از نشست سه جانبه در تهران و اعلام نظر ترکیه دراین باره صورت خواهد گرفت».
خبرنگار المیادین افزود: سوریه می خواهد استان ادلب را از تروریسهای مسلح نجات بدهد و آن را به دامان میهن بازگرداند . برای اجرای این تصمیم کشور سوریه محور مذاکراتی بین هم پیمانان آن یعنی روسیه و ایران در جریان است. آمادگی ها به پایان رسیده است و احتمال می رود تحولات به فشار نظامی جدی که به حل و فصل مسائل در ادلب که به پایان درگیری نظامی در آن بینجامد سوق داده شود.
مهند الضاهر نویسنده و تحلیلگر سیاسی همچنین افزود: «مشکل از اینجا شروع می شود که هر کس که نخواهد شرایطش را حل و فصل کند به کجا خواهد رفت زیرا دیگر ادلب دیگری وجود ندارد تا به آنجا بروند از این رو ترکیه نگران طولانی شدن بحران است، بنابراین به موضع ترکیه امیدی نیست واعلام می کنیم که عملیات نظامی باید قویتر به اجرا درآید و تروریستها و افراد مسلح باید قانع شوند که حل و فصل شدن مسائل برای آنان بهتر خواهد بود».
خبرنگار افزود: سناریوهایی پیچیده ای آخرین ایستگاه جنگ سوریه را در بر گرفته است. وجود شمار زیادی از غیرنظامیان و ده ها هزار فرد مسلح که اکثر آنها با آنکارا درارتباط هستند، این تحرکات و آمادگی های سیاسی را باعث می شود. ترکیه زمانهای طولانی را بدون اینکه هیچ تدابیری برای افراد مسلح جبهه النصره اتخاذ کند سپری کرد. اما هم اکنون با تصمیمات سوریه و حمایتهای هم پیمانان روسی و ایرانی دیگر زمان بسیار تنگ شده است؛ زیرا قرار است این استان پس از سالها اشغالگری تروریستها، به دامان وطن بازگردد.