پخش زنده
امروز: -
بیش از یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر از مردم دنیا به سبب ورزش نکردن خود را به مشکلات مرگبار دچار می کنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، محققان علوم پزشکی اعلام کردند بیش از یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر از مردم دنیا به سبب ورزش نکردن خود را به مشکلات مرگبار دچار می کنند.
این مشکل در شرایطی روی می دهد که میزان فعالیت جسمانی در سطح جهانی در دو دهه اخیر دست نخورده مانده است.
مطالعه محققان سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد در کشورهای توسعه یافته که میزان راحتی و سبک زندگی ساکن در آنها به شدت بالا رفته است یک سوم زنان و یک چهارم مردان در خطر بیماری های مرگباری همچون بیماری های قلبی، دیابت یا سرطان قرار دارند مگر اینکه تصمیم بگیرند که فعالیت های جسمی را آغاز کنند.
سازمان بهداشت جهانی در مقاله ای که در شماره اخیر نشریه لانست سلامت جهانی منتشر شد اعلام کرد: فعالیت ناکافی جسمانی مهم ترین عامل خطر برای ایجاد بیماری های غیر واگیر است و تاثیری منفی بر سلامت روحی و روانی و کیفیت زندگی دارد.
این سازمان توصیه می کند هر فرد بزرگسالی در طول هفته دست کم 150 دقیقه ورزش یا شدت متوسط همچون راه رفتن تند، شنا کردن یا دوچرخه سواری آرام را تجربه کند یا اینکه 75 دقیقه در هفته ورزش شدید انجام دهد همچون دویدن یا ورزش های گروهی.
در این بررسی، محققان در سال 2016 سطوح فعالیت ورزشی را در یک میلیون و نهصد هزار نفر از مردم در 168 کشور مطالعه کردند.
محققان دریافتند از سال 2001 تاکنون متاسفانه هیچ تغییر مثبتی در سطح فعالیت فیزیکی مردم ایجاد نشد در حالی که فواید ورزش روز به روز بیشتر به مردم گفته می شود.
بر اساس این مطالعه بیش از یک چهارم مردم جهان که یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر را شامل می شوند فعالیت ناکافی دارند.
دکتر رجینا گاتهولد سرپرست گروه محققان سازمان بهداشت جهانی می گوید قطعا ما نتوانسته ایم به اندازه کافی به مردم بگوییم که چقدر مهم است که فعالیت ورزشی منظم داشته باشند و در واقع هیچ پیشرفتی در این زمینه دیده نمی شود.