پخش زنده
امروز: -
مربی سپیدرود رشت : در بحث روحی و روانی بازیکنان کار شده است تا از بازی خانگی فردا حداکثر امتیاز را کسب کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان مربی دروازه بان های تیم فوتبال سپیدرود رشت امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی هفته ششم برابر صنعت نفت آبادان گفت : با اضافه شدن کادر جدید به ویژه علی کریمی در این مدت زمان کوتاه در کنار مباحث فنی بیشتر در بحث روحی و روانی بازیکنان کار شده است تا از این بازی خانگی و در حضور هواداران پرشور بتوانیم حداکثر امتیاز را کسب کنیم.
آقای سیدی با اشاره به شناخت کامل اعضای کادر فنی نسبت به تیم حریف افزود : صنعت نفت آبادان هم تیم خوب ، ریشه دار و پر طرفداری است و بازی فردا مطمئنأ سخت خواهد بود.
وی گفت : میثم فردوسی و عباسی 2 بازیکن مصدوم ما هستند که به این بازی نمی رسند و بازیکن محروم هم نداریم.
اما مسئول رسانه ای تیم سپیدرود در پاسخ به انتقاد خبرنگاران درباره حضور نیافتن سرمربی یا مربی این تیم در کنفرانس مطبوعاتی گفت : قرار بود علیرضا امامی فر مربی تیم در کنفرانس حاضر شود که به دلیل بیماری و بستری شدن همسرش در بیمارستان نتوانست به کنفرانس برسد.