پخش زنده
امروز: -
شهرستان لنده به عنوان دومین پایلوت محرومیت زدایی و توسعه اقتصادی در کشور انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد ، رئیس سازمان بنیاد مستضعفان کشور در ششمین نشست شورای اداری استان که با محوریت طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان لنده برگزار شد با اعلام این خبر گفت :محرومیت زدایی با روش توانمندسازی مردم با اتکا به حمایت ،هدایت و نظارت بر امور توسط این بنیاد و دولت از اولویتهای کاری این بنیاد است.
سعیدی کیا از اختصاص 150 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی بصورت یارانه 10 درصدی به شهرستان لنده خبر داد و افزود:از مجموع وام 18 درصدی پرداختی به جامعه هدف در این شهرستان 5 درصد آن را بنیاد علوی ،5 درصد را دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری وتنها 8 درصد آن را خود مردم پرداخت می کنند .
وی گفت:علاوه بر تسهیلات اختصاص یافته به شهرستان لنده 250 میلیارد ریال دیگر تسهیلات اشتغال روستایی برای بقیه نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شده است.
سعیدی کیا سقف تسهیلات برای هر طرح روستایی را 2 میلیارد و 500 میلیون تومان اعلام کرد و افزود:در صورت تمایل ، استانها می توانند 1 فقره وام را به مبلغ 5 میلیارد تومان به یک طرح بزرگ پرداخت کنند.
یزدان پرست مدیراجرایی طرح پایلوت اقتصادی شهرستان لنده نیز از راه اندازی 15 صندوق روستایی در این شهرستان خبر داد و گفت:تا پایان سال علاوه بر کمکهای مردم مبلغ 300 میلیون تومان به حساب این صندوق واریز می شود.
وی حمایت از هزار و 200 نفر از دانش آموزان برتر ،توزیع بسته های آموزشی ،سبد غذایی مادران باردار به تعداد 34 بسته ،ارائه 38 هزار نفر ساعت به روستائیان و نیز استعدادیابی دانش آموزان 6 تا 12 سال و حمایت از آنان را از جمله اقدامات صورت گرفته این بنیاد در شهرستان لنده عنوان کرد.
برزگری معاون بنیاد مستضعفان کشور هم گفت:بر اساس 127 شاخص شهرستان لنده بعد از قلعه گنج به عنوان دومین پایلوت محرومیت زدایی و پایلوت اقتصادی انتخاب شد.
وی افزود:این بنیاد تلاش می کند با مشارکت و توانمندسازی مردم زمینه عمران و آبادانی و توسعه همه جانبه این شهرستان را فراهم آورد
جلالی رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی هم فرهنگ کار و تلاش در مناطق محروم از جمله شهرستان لنده را با وجود توانمندیهای بالا در زمینه های مختلف ضعیف برشمرد و افزود:در صورت همراهی و مشارکت مردم می توان محرومیت زدایی کرد و بیکاری را بطور ملموس در این شهرستان کاهش داد.
استاندار نیز اجرای طرح آبادانی و توسعه اقتصادی شهرستان لنده را گامی مهم و چشم انداز پیش روی این شهرستان را افقی روشن و امیدبخش توصیف کرد و گفت:هم مردم و هم مسئولان باید با همدلی و همراهی متقابل از این فرصت بدست امده برای رشد و آبادانی این شهرستان بخوبی استفاده بکنند.
احمدی با بیان اینکه مجموعه دولت آمادگی دارد تا بنیاد مسضعفان را در اجرای سریع و کامل این طرح همراهی و کمک کند از مدیران دستگاههای اجرایی خواست بصورت جهادی برای ایجاد تغییر و تحول در شهرستان لنده همت کنند.
در این نشست برخی مدیران دستگاههای اجرایی استان گزارشی از مهمترین توانمندیها و فعالیتهای در دست اقدام خود در شهرستان لنده را ارائه کردند .