پخش زنده
امروز: -
آناناس، با خواص متعددی که دارد آنرا در میان میوه ها منحصر به فرد میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ آناناس میوهای است که برای رسیدن ، دو سال زمان نیاز دارد و علاوه بر مصرف به صورت تازه و خشکشده ، عصاره آن نیز دوستداران بسیاری دارد.
آناناس دارای ویتامینهای ب1، ب2، ب5، ب6، اسید فولیک ، منیزیوم، منگنز، پتاسیم، بتا کاروتن و دیگر آنتیاکسیدانها است. آناناس، تنها ماده غذایی حاوی آنزیم بروملین است که از فواید گستردهای برای سلامت انسان برخوردار است.
مصرف آناناس موجب کند شدن روند ضعف عضلانی ناشی از افزایش سن ، پیشگیری از آسم ، فشار خون و سرطان ، مهار دیابت نوع یک ، سلامت قلب و پوست و بهبود جراحات و التهاب می شود.
مصرف بتاکاروتن، خطر ابتلا به بیماری آسم را کاهش میدهد و میوه ها و سبزیهای زرد، نارنجی و سبز تیره مانند آناناس، انبه، پاپایا، هلو، گرمگ، کدوتنبل، کلم بروکلی و هویج منابعی سرشار از بتاکاروتن هستند.
مصرف میوه ها و سبزیهای سرشار از پتاسیم مانند آناناس مانع از ابتلا به فشار خون میشود.
آناناس به دلیل سرشار بودن از ویتامین سی و آنتیاکسیدانها از تشکیل رادیکالهای آزاد که منجر به ابتلا به سرطان میشوند جلوگیری میکند.
مصرف مواد حاوی فیبر مانند آناناس ، به دلیل کاهش قند خون، به بهبود مبتلایان به دیابت نوع یک کمک میکند.
آناناس به دلیل برخورداری از بروملین، روند بهبود جراحات، التهاب، درد، کوفتگی، کبودی و زخمهای حاصل از عمل جراحی را تسریع و به التیام آنها کمک میکند.
آناناس با برخورداری از میزان قابل توجهی ویتامین سی، پتاسیم و فیبر، سلامت قلب را به ارمغان میآورد.
مصرف آناناس و دریافت میزان قابل توجهی ویتامین سی، به بهبود بافت پوست، جلوگیری از چین و چروک و عوارض ناشی از آفتابسوختگی کمک میکند.