پخش زنده
امروز: -
عشایر استان اصفهان سالانه 10 هزار تن گوشت تولید و روانه بازارهای مصرف در استان اصفهان می کنند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز اصفهان ؛ اسفندیاری مدیرکل امور عشایر استان در جلسه شورای عشایری سمیرم گفت: عشایر استان سالانه ده هزار تن گوشت تولید و روانه بازارهای مصرف در استان اصفهان می کنند که با ارایه راهکارهای جدید به عشایر ، تولید گوشت تا پانزده هزار تن افزایش خواهد یافت .
حجت الاسلام سیف الله دهقانی امام جمعه سمیرم نیز در این جلسه گفت:دوام تولیدات عشایر به دام و پایداری مراتع بستگی دارد و عشایر باید خودشان مواظب و نگهبان مراتع و محیط زیست باشند تا بتوانند در سال های آینده هم از مراتع برای تعلیف دام های شان استفاده کنند .
فرماندار سمیرم هم با بیان اینکه عشایر سمیرم سه برابر ظرفیت مراتع ، دام دارند که این امر باعث تخریب و نابودی مراتع و محیط زیست است افزود: یکی از راهکارهای کاهش فشار دام بر مراتع و جلوگیری از نابودی مراتع ، تبدیل چادرهای عشایر به کارگاه های تولیدی صنایع دستی است تا از فشار زیاد دام بر مراتع کاسته شود .
جعفرزاده افزود: با توجه به اینکه عشایر در سرچشمه رودخانه ها و منابع آبی در نقاطی از شهرستان سکونت دارند توسعه باغ در هر شرایط با توجه به خشکسالی های اخیر ممنوع است در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد .
شهرستان سمیرم با 4750 خانوار عشایری و 455 هزار هکتار عرصه ملی ، بزرگترین شهرستان ییلاقی استان است که در 160 کیلومتری جنوب اصفهان واقع است .