پخش زنده
امروز: -
بیش از ۹۰۰ نیروی متخصص و فنی در بیمارستانهای در حال احداث کهگیلویه وبویراحمد مشغول به کار میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد،رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در مراسم تجلیل از پزشکان با اشاره به اینکه مرحله نخست بیمارستان در حال احداث شهید جلیل یاسوج، در آینده نزدیک و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهره برداری میشود گفت: راه اندازی بیمارستان ۲۹۲ تخت خوابی شهید جلیل یاسوج و ۳۲ تختخوابی باشت موجب ارائه خدمات گسترده درمانی میشود.
دکتر ایلامی افزود: تلاش ما نزدیک شدن شاخصهای سلامت استان به شاخصهای ملی است که با افزایش بیش از دو برابری تختهای درمانی استان این مهم محقق میشود.
وی ادامه داد: در گذشته ظرفیت تختهای بیمارستانی در استان ۵۳۴ تخت بود و هم اکنون با همکاریهای وزارت بهداشت این تعداد به هزار ۱۵۲ تخت رسیده است.
دکتر ایلامی با اشاره به وجود حداکثر یک پایگاه اورژانس هوایی در مراکز استان ها، اضافه کرد: استان ما نخستین استانی است که با داشتن دو پایگاه اورژانس هوایی، خدمات درمانی به نیازمندان ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه راه اندازی ۳ پلی کلینیک تخصصی در شهرستانهای مختلف استان، از برنامههای در دست اجرای دانشگاه علوم پزشکی است گفت: وجود ۳ مرکز ام آرآی، ۳ واحد سی تی اسکن، ارتقا تعداد پایگاههای اورژانس از ۲۹ به ۴۱ پایگاه و افتتاح و راه اندازی اورژانس شبانه روزی دندانپزشکی در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج از اقدامات مطلوب دانشگاه در استان بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان افزود:با راه اندازی بیمارستانهای جدید استان، بیش از ۱۰۰ نیروی پزشک متخصص و فوق تخصص و همچنین بیش از ۸۰۰ نیروی کادر درمان و اداری مشغول به ارائه خدمت خواهند شد، که خود فرصت اشتغال زایی مطلوبی در استان ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه استان کهگیلویه وبویراحمد دارای بیش از ۸۵۰ نیروی پزشک عمومی و متخصص بوده، عنوان کرد: بیش از ۳۰۰ نیروی دندانپزشک و بیش از ۱۰۰ داروساز در استان مشغول به خدمت هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان انعقاد قرار دادهای بین الملل با دانشگاههای معتبر روسیه، برزیل و برخی از دانشگاههای حوزه خلیج فارس را گامی موثر برای ارتقا سطح علمی دانشگاه دانست و اضافه کرد: این تفاهم نامهها به منظور همکاریهای دوجانبه علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با سایر دانشگاهها منعقد میشود.
دکتر ایلامی افزایش میزان اعتبارات اختصاصی در حوزه پژوهش را از یک درصد به ۱ و ۲ دهم درصد اعلام و بیان کرد: این اعتبار از درآمد اختصاصی دانشگاه تامین میشود و با توجه به گردش مالی ۵۰۰ میلیارد تومانی، مبلغ شایان ذکری در حوزه پژوهش به محققان اعطا میشود.
استاندارهم در این مراسم گفت: سهم بخش سلامت از بودجه عمومی دولت در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی کمتر از هزار میلیارد تومان بوده که هم اکنون با افتخار این سهم به بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان افزاش یافته است.
احمدی بیان کرد: ما باید به دنبال نظام سلامت پویا و پیشران در حوزه تولید علم باشیم و دسترسی به خدمات درمانی کارآمد و عادلانه را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
وی ادامه داد: تقویت ساختارهای بنیادی طرح تحول نظام سلامت همچون سطر بندی، نظام ارجا، الکترونیک کردن، کارت الکترونیک و امثال آن موجب توانمندی نظام خواهد شد.
در این مراسم از بیش از ۴۰ نفر از برترینهای جامعه پزشکی در استان تقدیر شد.